La 50 de ani de la filmul cult cu Sylvia Kristel, marţi, a fost lansat primul trailer al noii adaptări a romanului erotic "Emmanuelle", care va fi în cinematografe din 25 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noémie Merlant, vedeta din "Portrait de la jeune fille en feu", interpretează rolul principal. Audrey Diwan, câştigătoare a Leului de Aur la Festivalul de Film de la Veneţia pentru filmul "L'Événement", se află la cârma filmului, care a fost filmat în limba engleză la Hong Kong.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

"În societatea noastră, care este consumată de imagini de pornografie violentă şi de dorinţa de a spune şi de a arăta totul, m-am întrebat dacă un film erotic ar putea exista şi de ce ar fi interesant", a declarat Audrey Diwan pentru Vanity Fair.

Noémie Merlant joacă alături de Naomi Watts (Mulholland Drive), Will Sharpe (The White Lotus), Jamie Campbell Bower (Stranger Things), Chacha Huang (La Casa de Papel) şi Anthony Wong (Infernal Affairs). Lansarea este programată pentru 25 septembrie.

Publicat în 1967, "Emmanuelle" este unul dintre cele mai faimoase romane erotice moderne ale Franţei, alături de "Histoire d'O". O tânără femeie porneşte într-o serie de aventuri sexuale cu mai mulţi bărbaţi şi femei, pe fundalul vieţii de expatriată în Bangkok.

Romanul a inspirat deja un număr mare de adaptări şi producţii derivate, inclusiv un film celebru de Just Jaeckin, cu Sylvia Kristel în rolul principal, care a atras şapte milioane de spectatori în Franţa în 1974.

Filmul precedent al lui Audrey Diwan, "L'Événement", o adaptare a romanului autobiografic al lui Annie Ernaux, a câştigat Leul de Aur la Veneţia. În acest film, ea povesteşte lupta sa pentru a obţine un avort în anii 1960, înainte ca acesta să fie legalizat în 1975.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.