Zeci de cadavre de oi oi şi resturi de animale incendiate au fpstd escoperite pe un teren din Babadag, iar autorităţile au făcut un control în zonă şi încearcă să stabilească de unde provin acestea şi ce s-a întâmplat. Poliţia deschis un dosar penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”În urma unei sesizări primite pe data de 15.07.2024, cât şi a unei sesizări făcute către alte instituţii, privind abandonarea de cadavre de animale, în oraşul Babadag, o echipă de comisari din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu Comisariatul Judetean Tulcea, însoţită de angajaţi ai IPJ Tulcea, DSVSA, DSP în data de 16.07.2024, s-au deplasat în oraşul Babadag, pentru verificarea celor sesizate”, a transmis, miercuri, Garda de Mediu Tulcea.

Instituţia precizează că, în urma verificărilor, pe amplasament au fost găsite cadavre de oi şi resturi de animale incendiate, parţial acoperite cu pământ.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

În urma controlului, pentru neconformităţile constatate reprezentanţii Poliţiei Babadag au deschis dosar de urmărire penală pentru abandonarea ilegală a deşeurilor.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.