Tesla a declarat joi că va rechema peste 27.000 de vehicule Cybertruck ,din cauza imaginilor întârziate ale camerei retrovizoare care ar putea afecta vizibilitatea şoferului şi ar putea creşte riscurile de accident, adăugând că o actualizare a software-ului ar rezolva problema, transmite CNBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Rechemarea afectează majoritatea Cybertruck-urilor din SUA şi este cea mai mare efectuată până acum pentru camioneta electrică.

Tesla a mai emis o rechemare în aprilie, pentru a repara o pedală de acceleraţie slăbită şi o alta în iunie, din cauza problemelor legate de ştergătoarele de parbriz şi ornamentele exterioare.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Producătorul de vehicule electrice a început livrările de camionete Cybertruck în noiembrie 2023, după o întârziere de doi ani, din cauza problemelor de producţie şi a constrângerilor de alimentare cu baterie.

Tesla nu a dezvăluit până acum datele referitoare la producţie sau livrare pentru Cybertruck.

CEO-ul Tesla, Elon Musk, a lansat camionul inspirat de Blade Runner pentru a reîmprospăta gama îmbătrânită a companiei, pe fondul încetinirii cererii de vehicule electrice.

Problemele legate de model sunt urmărite îndeaproape de investitori din cauza resurselor pe care Tesla le-a investit în dezvoltarea sa.

Producătorul auto a declarat joi că sistemul video din vehiculele afectate ar putea să nu finalizeze un proces de închidere înainte de a i se comanda pornirea, ceea ce duce la o întârziere în afişarea imaginii din spate.

Este posibil ca imaginea să nu apară în decurs de două secunde de la plasarea vehiculului în marşarier, iar afişajul poate apărea gol timp de până la şase până la opt secunde când vehiculul este comutat în marşarier, a declarat Tesla într-un raport cu Administraţia Naţională pentru Siguranţa Traficului pe Autostrăzi din SUA.

Compania a declarat că a identificat problema la începutul lunii trecute şi că toate camionetele Cybertruck aflate în producţie în prezent au primit soluţia software.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.