Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, prezintă, luni seară, un scurt bilanţ la un an de la preluarea mandatului, în care face referire la echipa minunată pe care o conduce şi la rezultatele obţinute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A trecut un an de la preluarea mandatului la Ministerul Energiei şi, împreună cu această echipă minunată, am reuşit să facem lucruri minunate. Am treuşit să avansăm cu Strategia Energetică Naţională, prima dată după 15 ani”, afirmă, luni seară, într-un clip video pe Facebook, ministrul Energiei.

În postarea care însoţeşte înregistrarea, Burduja vorbeşte, de asemenea, despre Planul Naţional pentru Energie şi Schimbări Climatice, Legea privind energia eoliană offshore, semnarea de contracte pentru infrastructura energetică din marile oraşe, primul proiect de construcţie a unui nou CET în Bucureşti din ultimele decenii, CET Titan, şi îndeplinirea jaloanelor asumate prin PNRR.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Sunt doar câteva dintre realizările noastre într-un an intens şi plin de muncă la Ministerul Energiei. Vom continua pe aceeaşi direcţie, cu aceeaşi ambiţie, energie şi dorinţă de muncă. România are vocaţie de lider în sectorul energetic, cu oportunităţi deosebite, comparativ cu multe alte ţări, şi perspectiva de a-şi consolida rolul de actor decisiv în acest sector la nivel european. Înainte, împreună! Energie pentru o nouă Românie”, a mai transmis Burduja.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.