RRG Real Estate Group (RRG), companie de pe piaţa de real estate din România, anunţă că începe prima fază a proiectului rezidenţial Lakeside11 din Bucureşti şi estimează finalizarea acestuia pentru finalul anului 2026. Investiţiile totale ale proiectului din Capitală se ridică la 60 milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”RRG Real Estate Group (RRG), o companie cu aproape 20 de ani de experienţă pe piaţa de real estate din România, începe prima fază a proiectului rezidenţial Lakeside11 din Bucureşti şi estimează finalizarea acestuia pentru finalul anului 2026. Investiţiile totale ale proiectului Lakeside11 de pe malul Lacului Străuleşti din Capitală se ridică la 60 milioane de euro”, anunţă compania.

Prima fază a proiectului rezidenţial Lakeside11, care implică o investiţie de 20 milioane de euro, este alcătuită din 3 blocuri, cu 105 de apartamente.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

“Zona Străuleşti este consacrată deja ca una dintre cele mai dinamice din nordul Bucurestiului şi se adresează celor care doresc să investească în mod constant cu o viziune pe termen lung. Piaţa imobiliară funcţionează în diferite condiţii: crize, declinuri, bule, prăbuşiri, creştere şi boom-uri. În ultimii 20 de ani, piaţa din România s-a maturizat, iar concurenţa puternică între dezvoltatori este acum o realitate care continuă să evolueze şi să se extindă”, a declarat Maxim Iakovlev, reprezentant al familiei Iakovlev, noii proprietari ai RRG Real Estate Group, care anunţă astfel începerea lucrărilor de construcţie.

Faza 1 a proiectului Lakeside11 este alcătuită din 21 garsoniere duble, 51 apartamente cu două camere, 15 apartamente cu 3 camere, 12 apartamente cu terase cu vedere la lac şi cu un dormitor principal, trei apartamente cu 4 camere şi trei apartamente de tip penthouse.

Preţurile locuinţelor încep de la 105.000 pentru o garsonieră dublă (suprafaţă utilă de 49,8 metri pătraţi şi terasă de 8,2 metri pătraţi, apartamentele cu două camere au preţuri care încep de la 129.000 euro (63,2 metri pătraţi şi balcon de 4,4 metri pătraţi), iar preţurile apartamentelor cu trei camere încep de la 165.000 euro (suprafaţă utilă de 84,1 metri pătraţi şi două terase de 14,6 mp).

RRG activează de 20 de ani pe piaţa imobiliară românească. În ultimii ani, compania a finalizat şi livrat proiectele imobiliare Park Avenue 96 şi Lighthouse Residence, cu un total de peste 100 de apartamente.

Consstar Construct a fost selectat ca antreprenor general pentru prima etapă de construcţie a proiectului rezidenţial Lakeside11. Înfiinţată ca o afacere de familie, compania îşi desfăşoară activitatea ca antreprenor general de peste 34 de ani în sectoarele de construcţii din România şi Germania. Are peste 350 de angajaţi, iar portofoliul include proiecte rezidenţiale, hoteluri, dezvoltări industriale şi lucrări de inginerie specializate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.