Primaria Focşani anunţă,m joi, că Planul Urbanistic General a oraşului a primit aviz favorabil de la Ministerul Dezvoltării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Documentaţia «Reactualizare Plan Urbanistic General al Municipiului Focşani» a obţinut avizul favorabil al Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei. Noul PUG al Municipiului Focşani este un document aşteptat de foarte mulţi ani de către focşăneni. Următoarea etapă este transmiterea documentaţiei către Consiliul Judeţean Vrancea şi aprobarea în plenul Consiliului Local Focşani”, a transmis, joi, Primăria Focşani.

Sursa citată a precizat că PUG-ul Municipiului Focşani este un document strategic care cuprinde inclusiv investiţii precum tronsonul de autostradă A7 sau cele două străpungeri prin care se va asigura legătura între intersecţia străzilor Cuza Vodă şi Mărăşeşti cu Calea Moldovei, respectiv a străzii Militari cu strada Anghel Saligny.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Prin noul PUG vor fi atrase în intravilanul Municipiului Focşani mai multe suprafeţe de teren şi vor fi transformate în spaţiu verde suprafeţele de păşune neutilizate din extravilan”, au mai transmis oficiallii Primăriei.

Aceştia anunţă că, la final, intravilanul va avea peste 3.108 hectare, cu o medie de 35,3 metri pătraţi de spaţiu verde/locuitor, comparativ cu 26 metri pătraţi de spaţiu verde, cât prevăd normele europene. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.