Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă, luni, că se continuă modernizarea zonelor de joacă şi fitness din parcurile administrate de Primăria Capitalei, iar până la sfârşitul anului se vor finaliza 14 locuri de joacă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Încă două locuri de joacă care au fost modernizate şi la care au fost schimbate echipamentele s-au deschis pentru cei mici în Parcul Regele Mihai I (Herăstrău) în zona ”Biblioteca” şi “Coloane”. Alte două au fost deschise în Parcul Floreasca. Continuăm modernizarea zonelor de joacă şi fitness din parcurile administrate de Primăria Capitalei, zilele următoare urmând să fie deschise locurile de joacă din Parcul Carol”, a scris, luni, pe Facebook, Nicuşor Dan.

Primarul general a precizat că toate aceste zone, care nu au mai fost modernizare de 14-15 ani sunt reabilitate cu materiale şi aparate sigure pentru copii, conform normativelor în vigoare.

”Până la sfârşitul anului vom finaliza 14 locuri de joacă din parcurile pe care le administrăm”, a mai transmis Nicuşor Dan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.