Credit Europe Bank România iniţiază fuziunea cu compania mamă Credit Europe Bank NV, după ce acţionarii din România au aprobat fuziunea transfrontalieră intra-grup.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În data de 7 iunie, Adunarea Generală a Acţionarilor Credit Europe Bank (România) S.A. a aprobat fuziunea transfrontalieră intra-grup. Fuziunea transfrontalieră este un proces amplu care depinde de mai mulţi factori şi este supus aprobărilor autorităţilor de reglementare din România şi Olanda”, anunţă banca.

După fuziune, Credit Europe Bank (România) SA îşi va continua activitatea în România ca sucursală a companiei mamă din Olanda. Banca din România funcţionează în prezent ca subsidiară a băncii-mamă.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Schimbarea organizatorică în cadrul Grupului face parte din revizuirea strategică a Credit Europe Bank în vederea îmbunătăţirii operaţiunilor sale bazate pe expertiza şi resursele comune. Aceasta susţine planul băncii de a-şi continua activitatea sustenabilă în România şi va facilita oferirea de produse fiabile şi servicii financiare uşor de utilizat. Echipa Credit Europe Bank se va asigura de faptul că produsele şi serviciile vor putea fi utilizate de către clienţi fără întreruperi pe tot parcursul procesului, în timp ce depozitele fiecărui client vor fi în continuare garantate prin sistemul de garantare a depozitelor în vigoare în Uniunea Europeană, care este deja utilizat şi în România”, precizează banca.

Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca este activă din 1993, când a funcţionat sub numele de Banca de Credit Industrial şi Comercial, devenind Finansbank (în 2000) şi apoi, în 2007, în urma unui proces de rebranding, primind numele de Credit Europe Bank România.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.