Într-o companie axată pe inovaţii tehnologice, precum compania românească Bitdefender, trebuie cultivată o cultură a eşecului, prin care eşecul este privit ca o sursă de învăţare, iar apetenţa pentru risc trebuie stimulată, a declarat miercuri Enterprise HR Manager în cadrul Bitdefender, Carmen Buruiană, la conferinţa „PROVOCĂRILE HR-ULUI ÎN ERA “GIG ECONOMY”, organizată de agenţia de presă News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

În cadrul evenimentului, specialişti în resurse umane au fost invitaţi să discute despre principalele trenduri în HR în 2017, provocările pe care le aduce era “GIG ECONOMY” managerilor din domeniu şi cum transformă tehnologia piaţa muncii şi procesele tradiţionale de HR.

”Cultura eşecului înseamnă acceptarea eşecului ca sursă de învăţare, mai ales într-o companie axată pe inovaţie tehnologică. (...) Este importantă încurajarea ideilor nebuneşti şi stimularea unei mediu de joacă”, a declarat Buruiană.

Evenimente

28 noiembrie - Profit Financial.Forum

Ea consideră că, de asemenea, este foarte importantă într-o companie cultivarea unei apetenţe către risc în rândul angajaţilor, ieşirea din zona de confort, asumarea riscurilor şi a responsabilităţilor.

În fiecare companie există angajaţi-model, care au un impact pozitiv asupra echipei, iar angajaţii aleg de regulă să rămână într-o companie şi datorită echipei, consideră Florin Petrescu, director de resurse umane în cadrul Vodafone România.

”Există modele pozitive în fiecare organizaţie, care au un impact extraordinar în cadrul echipei. (...) Cultura performanţei şi inovaţia tehnologică se numără printre principalii diferenţiatori ai companiei”, a declarat Petrescu.

O relaţie foarte apropiată cu clienţii strategici este esenţială pentru un HR performant, consideră Anca Covaciu, Senior Consultant, MMM Consulting.

”O strategie de tip KAM ajută la construirea unei relaţii foarte apropiate cu clienţii strategici, cu efect în fidelizarea clienţilor, în condiţiile în care recrutarea şi selecţia este mult mai scumpă decât retenţia”, a afirmat Covaciu.

Conferinţa „PROVOCĂRILE HR-ULUI ÎN ERA “GIG ECONOMY”. Strategii şi soluţii pentru managerii de HR” organizată de News.ro reuneşte specialişti în resurse umane, care discută despre principalele trenduri în HR în 2017, provocările pe care le aduce era “GIG ECONOMY” managerilor din domeniu şi cum transformă tehnologia piaţa muncii şi procesele tradiţionale de HR.

Conferinţa PROVOCĂRILE HR-ULUI ÎN ERA “GIG ECONOMY vine cu un concept complex, evenimentul îmbinând paneluri, sesiuni de keynote şi un workshop susţinut de Michael Armstrong, unul dintre cei mai influenţi specialişti în HR din Marea Britanie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

Citește și...