Apple a suspendat lucrările la următorul său set de căşti de realitate mixtă Vision Pro high-end, potrivit The Information, care citează un angajat al unui producător care produce componente cheie pentru Vision Pro, transmite Reutes.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producătorul de iPhone încă lucrează la lansarea unui produs Vision mai accesibil, cu mai puţine funcţii, înainte de sfârşitul anului viitor, se arată în articol, citând o persoană implicată în lanţul său de aprovizionare şi o persoană implicată în fabricarea căştilor.

Apple nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii a Reuters.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Compania intenţionează să vândă Vision Pro în opt ţări noi, inclusiv China şi Japonia, în încercarea de a creşte vânzările dispozitivului de 3.500 de dolari, care se confruntă cu o cerere mai lentă după entuziasmul iniţial.

La începutul acestei luni, Apple a ţinut conferinţa anuală pentru dezvoltatori, unde şi-a dezvăluit strategia AI mult aşteptată şi a anunţat un parteneriat cu producătorul ChatGPT OpenAI.

Evenimentul a dat, de asemenea, un impuls acţiunilor Apple, care au crescut acum cu peste 11% până acum în acest an, după ce erau în urmă faţă de colegii din Big-Tech la începutul anului din cauza cererii mai scăzute de iPhone-uri din China.

Apple a plănuit iniţial să-şi împartă produsul Vision în două modele, similare cu versiunile standard şi Pro ale iPhone-ului său, se arată în articol.

Compania a redus prioritatea pentru succesorul Vision Pro în ultimul an, desemnând mai puţini angajaţi care să lucreze la următorul model, concentrându-se în acelaşi timp pe reducerea costurilor componentelor din prima generaţie, se mai arată în raport.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.