Primele versiuni publice de test ale sistemelor de operare pe care Apple le va lansa în toamnă pentru iPhone, Mac, iPad, Apple TV şi Apple Watch au fost lansate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu aproximativ două luni înainte de lansarea oficială, Apple a publicat versiunile beta publice ale sistemelor de operare iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia, watchOS 11 şi tvOS 18.

Spre deosebire de versiunile beta anterioare, dedicate dezvoltatorilor, noile versiuni pot fi instalate de orice utilizator care deţine un dispozitiv compatibil.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Se presupune că, spre deosebire de versiunile dedicate până acum dezvoltatorilor, noile versiuni beta ar fi mai stabile.

Prima versiune beta publică de iOS 18 este lipsită de vedeta Apple Intelligence, care înglobează mai multe funcţii de AI, dar nu va fi disponibilă în toamnă.

În schimb, utilizatorii pot testa restul noutăţilor, printre care se numără suportul RCS, care va permite comunicarea cu aplicaţia Messages de Android, noile opţiuni de aranjare a aplicaţiilor pe ecranul principal, noul design de la Control Center şi aplicaţia Photos, care aduce şi ea un nou design pe care nu toţi utilizatorii îl îndrăgesc.

Versiunile finale ale tuturor acestor sisteme de operare ar trebui să devină disponibile cândva în septembrie, după evenimentul de lansare al noilor iPhone-uri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.