„The Hope Project 2021”, o producţie captivantă şi surprinzătoare, este premiera la care Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu (TNRS) invită publicul la începutul lunii octombrie.
„The Hope Project 2021”, un spectacol de Bogdan Sărătean, îi are în distribuţie pe Cristian Stanca, Codruţa Vasiu, Veronica Arizancu, Ioana Blaga Frunzescu, Cătălin Neghină, Eduard Pătraşcu, Vlad Robaş, Cristina Stoleriu, asistentul proiectului este Denisa Bar, iar coordonator proiect, Luminiţa Bîrsan.
Vineri, de la ora 19.00, va avea loc avanpremiera, iar sâmbătă, premiera, în Sala Mare a TNRS.
28 noiembrie - Profit Financial.Forum
„Iată că, în anul 2021, opt actori vin pe scenă şi ne vorbesc despre speranţă, despre resorturile ei şi formele ei în aceste vremuri stranii. Trecerea către personaje, către dramaturgia universală se face uneori fin, alteori smucit. Un exerciţiu oarecum pirandellian de chestionare a eu-lui. La un moment dat, joaca devine serioasă, iar spaţiul scenic e năpădit de absenţa prezentă a celor care nu mai sunt. Dar între timp râdem ca la teatru, vorbim de personaje din desene animate, luăm în derâdere clişee teatrale, căzând uneori chiar noi în capcana lor. Nu aş deconspira mai mult, e un spectacol care se trăieşte pur şi simplu, care pentru mine a fost şi un exerciţiu dramaturgic de mult aşteptat. The Hope Project 2021”, spune regizorul Bogdan Sărătean.
O scenă de teatru goală. Niciun decor. Nicio regie. Doar zece actori în căutarea unei idei pentru un spectacol. Cine dă startul? Care să fie miza viitoarei producţii? Cum poţi transforma propria biografie într-un material scenic? The Hope Project ne propune o plonjare în laboratorul de creaţie al actorului care, în munca sa cu sine însuşi, îşi poate transforma propria poveste într-un adevărat spectacol.
Biletele pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrală din Sibiu, str. Nicolae Bălcescu, nr. 17, sau online la: https://www.tnrs.ro/program.
Accesul în sălile de spectacole este permis doar persoanelor care prezintă certificatul verde, respectiv care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.