Toate momentele de la Jocurile Olimpice vor fi difuzate în iulie de platforma de streaming Max, alături de filme, documentare, episoade şi sezoane noi din serialele preferate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În 26 iulie încep Jocurile Olimpice Paris 2024, cea mai aşteptată competiţie sportivă din întreaga lume, iar pe Max vor putea fi văzute toate cursele şi meciurile. Orice abonat Max, indiferent dacă are Extraopţiunea Sport sau nu, va putea urmări fiecare moment al Jocurilor Olimpice de la Paris. Pe lângă sport, Max oferă filme, seriale, documentare, programe pentru copii.

Noul mega-capitol din MonsterVerse, „Godzilla x Kong: Un nou imperiu” („Godzilla x Kong: The New Empire”), va fi disponibil pe Max din 4 iulie. Filmul vine cu o aventură şi îl urmăreşte pe Kong în călătoria sa printr-un nou strat din Hollow World în căutarea familiei sale. Descoperirea sa accidentală dezlănţuie cea mai periculoasă ameninţare de până acum, una care poate fi oprită doar de forţele unite ale lui Kong şi Godzilla, într-o echipă de neoprit.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Din 5 iulie, poate fi urmărit „Imperiul iubirii” („Empire of Light”). Drama emoţionantă arată puterea legăturilor umane în perioade dificile prin povestea dintre Hilary şi Stephen. Hilary, un manager de cinema cu probleme mintale, trăieşte într-un orăşel provincial de pe coasta engleză. Stephen e un angajat nou care vrea să scape din orăşelul provincial în care trăieşte. Împreună, cei doi experimentează puterea vindecătoare a muzicii, filmelor şi comunităţii.

Tot pe 5 iulie, abonaţii se vor bucura de „Din alte vieţi” („Past Lives”). Separaţi de mii de kilometri, Nora, o scriitoare, şi Hesong, dragostea ei din tinereţe, sunt legaţi printr-o conexiune puternică. După mai bine de douăzeci de ani trăiţi separat, aceste suflete pereche se reîntâlnesc pentru o scurtă perioadă în inima New York-ului. O întâlnire neprevăzută cu un bărbat ce pare predestinat pentru ea o determină pe Nora să se întrebe: "Ce-ar fi fost dacă...?".

Din 26 iulie, comedia romantică „Iubesc să te urăsc” („Anyone But You”) va fi pe platformă. Sydney Sweeney şi Glenn Powell îi interpretează pe Bea şi Ben, doi tineri singuri, dar care nu se suportă din cauza unei neînţelegeri de la prima întâlnire. Când cei doi se reîntâlnesc în Australia, la o nuntă, se prefac că formează un cuplu.

Filmul nominalizat la cinci premii Oscar în 2023 „Zona de interes” („The Zone of Interest”) se vede din 26 iulie. Filmul spune povestea comandantului de la Auschwitz, Rudolf Höss, şi a soţiei sale, Hedwig, care îşi doresc să construiască o viaţă de vis pentru familia lor într-o casă lângă lagăr.

Lista de filme care vor intra pe Max în luna iulie continuă cu: „Ambulanţa: Salvare contracronometru” („Ambulance”),  „Cavalerul” („Chevalier”), „Ucigaşul din Boston” („Boston Strangler”), „Uite-i cum fug” („See how they run”), „Godzilla”, „Godzilla II: Regele Monştrilor,” („Godzilla: King of Monsters”), „Reţeaua” („Network”), „Aventură în doi” („The Thomas Crown Affair”), „A naibii dragoste!” („Crazy, Stupid, Love”), „Domnişoare de onoare” („Bridesmaids”), „Maşinării infernale” („Mortal Engines”), „Vânătoarea de vecini” („Open Season”).

Sport live

Luna iulie aduce evenimente sportive majore pe Max, culminând cu Jocurile Olimpice Paris 2024. În timp ce fanii se bucură în iulie de ciclism cu Turul Franţei şi de tenis de Grand Slam cu Wimbledon, atenţia se îndreaptă rapid către cea mai grandioasă competiţie sportivă. Începând cu 26 iulie, Max va transmite integral Jocurile Olimpice, oferind abonaţilor săi acces la fiecare moment şi medalie. Indiferent de tipul de abonament, utilizatorii Max vor putea urmări atât probele principale, cât şi pe cele cu relevanţă locală, asigurând o experienţă completă a sărbătorii sportului de la Paris.

Seriale

Sezonul trei din comedia thriller a câştigătorului premiului BAFTA Stephan Merchant, „Proscrişii” („The Outlaws”) va fi difuzat din 11 iulie. Serialul aduce povestea unui grup de necunoscuţi din medii diverse, forţaţi să presteze muncă în serviciul comunităţii. Acum, cu "Decanul" în spatele gratiilor şi aşteptând judecata, protagoniştii se luptă să supravieţuiască. Dar apariţia neaşteptată a unui fost coleg le pune vieţile în pericol, aruncându-i din nou în mijlocul unei lupte pentru supravieţuire.

În 16 iulie revine pe Max şi serialul „Mize mari la colegiu” („All American: Homecoming”) cu sezonul trei.

De asemenea, în fiecare luni, va fi difuzat câte un nou episod al unuia dintre cele mai aşteptate seriale ale anului: „Casa dragonului” („House of the Dragon”).

Documentare & reality

Vara competiţiilor sportive aduce şi documentarul „Quad Gods” pe Max, din 11 iulie. Documentarul despre contestarea stereotipurilor prezintă povestea a trei newyorkezi care formează prima echipă de gaming Esports formată exclusiv din tetraplegi. Ei se folosesc de jocurile video ca parte din procesul de recuperare neurologică şi sfidează discriminarea de care au parte persoanele cu dizabilităţi.

Din 18 iulie, „Spaţiul sălbatic” („Wild, Wild Space”) va fi pe Max. Producţia documentează rivalitatea dintre fondatorii companiilor de rachete Chris Kemp şi Peter Beck în cursa pentru detronarea dominaţiei cosmice a lui Elon Musk.

În 21 iulie, telespectatorii vor urmări serialul „În inima furtunii” („In the eye of the storm”). Serialul aduce imagini captivante din epicentrul unor dezastre naturale şocante, de la tornade până la incendii de vegetaţie.

Lista documentarelor şi a emisiunilor noi care vor apărea pe Max în luna iulie este completată de: documentarul „Faye” din 14 iulie, sezonul nouă din „Alaska: Ultima frontieră” („Alaska: The Last Frontier”) din 3 iulie, „Vreau o casă la plajă” („Buying the beach”) şi „Expediţie de coşmar” („Expedition from Hell: The Lost Tapes”) din 7 iulie, sezonul doi din „Crime în timp real” („Real Time Crime”) din 17 iulie şi „Blonde ucigaşe” („Lethally Blonde”) din 26 iulie.

Pentru copii

Max aduce şi titluri noi pentru copii. 

„Băieţii răi” („The Bad Guys”) va fi difuzat din 6 iulie la Max. După o carieră plină de jafuri legendare, un grup de animale, infractori notorii, se trezeşte prins de autorităţi. Ca să scape de gratii, se văd obligaţi să accepte cea mai mare provocare a vieţii lor: să se poarte frumos. 

Din 27 iulie, „Hai să cântăm din nou!” („Sing 2”) îi prezintă pe Buster Moon şi prietenii lui care se întorc pentru o nouă aventură muzicală despre puterea vindecătoare a muzicii, în care trebuie să convingă o vedetă rock retrasă să li se alăture într-un spectacol nou.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.