Ministerul Culturii, prin Unitatea de Management a Proiectului, anunţă deschiderea licitaţiei pentru consolidarea şi modernizarea Sălii „Omnia”. Proiectul va transforma clădirea emblematică într-un centru cultural de referinţă pentru Centrul Naţional al Dansului Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Începând din luna august, deschidem licitaţia pentru atribuirea contractului de execuţie a lucrărilor, parte dintr-un proiect major finanţat printr-un Acord-cadru de împrumut cu Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei", a transmis ministrul Culturii, Raluca Turcan. Investiţia se ridică la 13.7 de milioane de euro.

Construită în 1967 şi utilizată de-a lungul timpului de Senatul României şi Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian”, Noua Sală „Omnia” va include: două spaţii dedicate spectacolelor, funcţionabile simultan; două studiouri pentru cursuri, masterclass-uri, repetiţii şi ateliere; o mediatecă şi centru de documentare pentru arhiva documentară.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

"Centrul Naţional al Dansului Bucureşti, singura instituţie publică din România dedicată dansului contemporan, va beneficia de un spaţiu renovat şi adaptat nevoilor actuale, care va sprijini şi promova cultura coregrafică. Modernizarea Sălii „Omnia” reprezintă un pas semnificativ în viaţa culturală a Bucureştiului, care va facilita accesul la evenimente artistice şi va sprijini dezvoltarea comunităţii artistice", a mai spus ministrul Culturii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.