Cele mai recunoscute personaje animate din lume, interviuri exclusive cu spioni, fenomene stranii la ferma Skinwalker din Utah sunt subiectele pe care se concentrează unele dintre cele mai interesante documentare difuzate în august de History Channel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Imperiul Disney”, premiera duminică, 18 august, de la ora 22:00

„Imperiul Disney" este o călătorie plină de nostalgie în lumea lui Walt Disney şi a imperiului istoric pe care el şi fratele său, Roy Disney, l-au construit.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Cele 6 episoadele de câte o oră se concentrează pe momentele de genialitate care schimbă regulile jocului în istoria Disney, inclusiv crearea celor mai recunoscute personaje animate din lume, punerea bazelor industriei animaţiei, revoluţionarea conceptului produselor de marcă şi utilizarea designului şi ingineriei inovatoare pentru a construi parcurile de distracţii Disneyland, Walt Disney World Resort şi nu numai.

Seria documentară cuprinde un interviu cu inginerul legendar Bob Gurr, angajat direct de Walt Disney, care a dezvoltat peste 100 de modele pentru atracţiile parcurilor tematice Disney, oferind o perspectivă surprinzătoare asupra inovaţiilor şi provocărilor unice implicate în realizarea viselor unui vizionar.

Documentarul prezintă materiale istorice rar văzute, recreaţii dramatice originale şi interviuri-cheie cu Don Wildman (Oraşe Subterane), Margaret Kerrison, Douglas Brinkley, Mindy Johnson.

„Cele mai letale arme”, premiera sâmbătă, 3 august, de la ora 22:00

Acest serial documentar de 5 episoade realizează o radiografie a celor mai distructive arme folosite sau dezvoltate vreodată. Emisiunea îmbină interviuri exclusive cu spioni, operatori speciali, contractori militari şi producători de arme, grafică computerizată de nivel înalt, reconstituiri dramatice şi imagini de arhivă din buletine de ştiri. Pentru prima dată, vedeţi misiunile din jurul acestor arme - cum au fost folosite sau oprite şi ce arme viitoare vor afecta.

„Blestemul Fermei Skiwalker”, Sezonul 5, premiera miercuri, 28 august, de la ora 22:00



Pentru mai bine de 200 de ani, ferma Skinwalker din Utah a stat în centrul atenţiei mass-media din SUA datorită sutelor de incidente misterioase, anomalii şi activităţi inexplicabile. Nimeni nu a reuşit să dezlege misterul fenomenelor stranii în ciuda deceniilor de cercetări, potrivit unora, finanţate în secret chiar de guvernul SUA.

Acum, porţile legendarei ferme Skinwalker sunt larg deschise pentru un grup de cercetători care se pregăteşte să caute în subteran să facă ceea ce nu s-a mai făcut până acum şi să se afunde sub suprafaţa celui mai faimos punct fierbinte OZN din lume.

Cel de-al cincilea sezon urmăreşte cele mai îndrăzneţe eforturi de până acum ale proprietarului fermei, Brandon Fugal, şi ale echipei sale condusă de cercetătorul principal Erik Bard şi astrofizicianul dr. Travis Taylor pentru a dezvălui adevărul din spatele infamului teren de 512 acri din nord-estul statului Utah.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.