Familia regală britanică s-a reunit după parada Trooping the Colour. Regele Charles, regina Camilla şi prinţul William s-au aflat marţi la Catedrala St Giles din Edinburgh pentru a participa la ceremonia bienală a Ordinului Thistle sau Ordinul Ciulinului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Creat la 6 iunie 1687 de către regele James, Ordinul Thistle este al doilea cel mai important ordin cavaleresc din Regatul Unit. Regele Charles al III-lea, care a prezidat ceremonia, a investit noi membri.

Printre aceştia s-au numărat regina Camilla şi fratele regelui, Edward, ducele de Edinburgh. Fiul său, prinţul William, a devenit deja membru al Ordinului, care are şaisprezece cavaleri şi domniţe, în 2012.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Cei patru membri ai familiei regale au pozat pentru această ocazie. Fotografia a fost postată pe Instagram. Prinţesa Anne, care se recuperează după un accident, este de asemenea membră a Ordinului Ciulinului, dar nu a putut participa la ceremonie.

Anul acesta, Ordinul Ciulinului i-a mai primit pe Dame Sue Black, antropolog, baroneasa Helena Kennedy, avocat, şi Sir Geoff Palmer, profesor emerit la Universitatea din Edinburgh.

Aceasta este prima apariţie publică a familiei regale de la parada Trooping the Colour, care a marcat în iunie ziua de naştere a regelui Charles al III-lea. Parada a marcat prima apariţie publică a lui Kate în ultimele şase luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.