Eurosport va realiza, pentru prima dată în România, o emisiune zilnică, pe întreaga durată a Jocurilor Olimpice, care va fi difuzată live în 5 ţări din regiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Bonjour, Paris!” 

Pentru prima oară de la obţinerea drepturilor de difuzare a Jocurilor Olimpice, Eurosport va produce un show regional, care va fi transmis zilnic în România, Ungaria, Bulgaria, Republica Cehă şi Slovacia.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Emisiunea va fi difuzată simultan în cele cinci ţări şi va completa grila dedicată acestor teritorii. Astfel, fanii vor putea urmări sportivii cu relevanţă internaţională pe Eurosport 1, iar sportivii regionali pe Eurosport 2. Mai mult, fiecare moment live al Jocurilor Olimpice va fi disponibil pe Max.

Show-ul regional “Bonjour, Paris!” va fi difuzat la Eurosport 2 şi va aduce în fiecare zi a Jocurilor Olimpice informaţii şi analize ale competiţiilor şi sportivilor, realizate de sportivi de renume şi medaliaţi olimpici.

Prima ediţie va avea loc ăn 24 iulie, de la ora 14.30, urmând ca pe parcursul Jocurilor Olimpice să fie difuzată zilnic la Eurosport 2, de la ora 09.00.

"Ne bucurăm foarte mult că, prin emisiunea zilnică live “Bonjour, Paris!” de pe Eurosport 2, România devine un hub de producţie pentru Jocurile Olimpice Paris 2024 în regiunea din care facem parte în Warner Bros. Discovery. Gazda emisiunii va fi Cosmin Cernat, un profesionist în adevăratul sens al cuvântului, care este parte din echipa de comentatori Eurosport încă de la lansarea postului TV în România. Avem un line-up cel puţin valoros de invitaţi şi experţi, cu sportivi de renume din cele cinci ţări, care se vor alătura listei impresionante de experţi Eurosport la nivel european. În fiecare zi, începând cu 24 iulie, Eurosport va deveni locul în care toţi pasionaţii de sport vor putea urmări cele mai importante momente şi competiţii ale Jocurilor Olimpice, Eurosport 2 va aduce eroii locali şi evoluţia lor, iar pe platforma de streaming Max vor putea fi urmărite de către orice abonat fiecare moment, fiecare sport şi fiecare medalie. Avem o acoperire completă a Jocurilor Olimpice şi suntem entuziasmaţi să le oferim tuturor românilor şi pasionaţilor de sport din regiune această magnifică competiţie sportivă", spune Andrei Grigorescu, Group Vice President CEE & AdSales MENAT la Warner Bros. Discovery.

Emisiunea va fi prezentată de Cosmin Cernat: "Pentru mine este un proiect special, care a venit într-un an deosebit. Este a 12-a ediţie a Jocurilor Olimpice la care particip în calitate de comentator, prezentator sau producător. De ce un an special? Sunt trei decenii de când am intrat în media. Se întâmpla în 1994. Sincer, atunci nici nu îndrăzneam să visez că voi face cândva o emisiune în limba engleză, care se va vedea în mai multe ţări din Europa! Sunt parte din echipa de comentatori Eurosport chiar de la lansarea televiziunii în România, în 1997, am trăit cu emoţie, am comentat foarte multe competiţii şi am continuat să visez! Este un proiect minunat şi plin de provocări, iar faptul că vom fi live simultan în cinci ţări din regiune o să ne motiveze să vă aducem cele mai interesante informaţii şi analize! Vă aştept să trăim emoţiile Jocurilor Olimpice împreună pe Eurosport 2, din 24 iulie!". 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.