Concertul extraordinar al tenorului de renume internaţional Roberto Alagna din cadrul festivalului „Masters of Classic” va avea loc la Sala Palatului în data de 13 septembrie. Iniţial programat la Opera Naţională Bucureşti, concertul a fost mutat la Sala Palatului pentru a oferi posibilitatea unui număr cât mai mare de spectatori să se bucure de acest eveniment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Roberto Alagna, unul dintre cei mai apreciaţi tenori ai generaţiei sale, va aduce pe scena de la Bucureşti un program deosebit, care include arii de operă semnate de Giacomo Puccini, interpretate alături de Orchestra Filarmonicii din Sofia, sub bagheta dirijorului Michelangelo Mazza. Concertul promite să fie un punct culminant al festivalului, fiind un prilej rar pentru iubitorii muzicii de a-l asculta pe artistul care a cucerit scenele marilor teatre de operă din întreaga lume.

„Mutarea concertului la Sala Palatului ne permite să răspundem entuziasmului uriaş al publicului român. Ne dorim ca toţi cei care doresc să-l vadă şi să-l asculte pe Roberto Alagna să aibă ocazia de a face acest lucru într-un cadru adecvat unui eveniment de o asemenea anvergură”, a declarat organizatorul evenimentului.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Biletele deja achiziţionate pentru Opera Naţională Bucureşti rămân valabile pentru Sala Palatului.

De asemenea, datorită capacităţii sporite a noii locaţii, au fost puse în vânzare noi bilete, disponibile pe platformele autorizate.

Pentru mai multe informaţii şi achiziţionarea biletelor, vizitaţi site-ul oficial al festivalului „Masters Of Classic” - mocfestival.com şi platformele de vânzare ale biletelor entertix.ro, iabilet.ro, eventim.ro.

Roberto Alagna este un tenor franco-italian de renume mondial, cu o carieră de peste trei decenii pe marile scene ale lumii. Repertoriul său vast şi versatilitatea interpretativă i-au adus numeroase premii şi recunoaşteri internaţionale.

Michelangelo Mazza este un dirijor italian apreciat la nivel internaţional pentru colaborările sale cu orchestre de prestigiu şi pentru interpretările pline de pasiune şi precizie.

Orchestra Filarmonicii din Sofia este una dintre cele mai vechi şi respectate orchestre din Europa de Est, cunoscută pentru interpretările sale remarcabile în repertoriul clasic şi contemporan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.