Expoziţia temporară de statui vii intitulată „Cititorul - O nouă specie pe cale de dispariţie” se deschide la Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa", pentru a atrage atenţia asupra numărului în scădere de cititori din ţară. Aceasta va putea fi vizitată sâmbătă şi duminică (27-28 iulie), între orele 12.00-18.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform celor mai recente date publicate de Institutul Naţional de Statistică (INS), aproximativ 11 milioane de români nu au citit nicio carte în anul 2023. Cititorii devin astfel o specie rară, pe cale de dispariţie.

Expoziţia pune la dispoziţia vizitatorilor atât informaţii despre obiceiurile şi principalele caracteristici ale acestor specii, cât şi reduceri şi recomandări de cărţi.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Expoziţia temporară „Cititorul - O nouă specie pe cale de dispariţie” este inclusă în circuitul de vizitare al muzeului.

Preţul unui bilet de intrare la muzeu este de 20 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru pensionari. Copiii până în 18 ani se bucură de gratuitate în perioada vacanţelor şcolare. Biletele pot fi achiziţionate de la intrarea muzeului sau online accesând acest link: antipa.bilet.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.