Procurorii din Bucureşti anchetează pentru tentativă de omor calificat cu premeditare trei bărbaţi care, în urmă cu aproape două săptămâni, au urmărit şi au atacat un bărbat pe care l-au lovit cu o macetă, secţionându-i vena femurală şi atingându-i artera femurală şi provocându-i şi alte leziuni foarte grave. Atacul a avut loc pe o stradă din Capitală, chiar în faţa locuinţei victimei, care a scăpat cu viaţă după mai multe intervenţii chirurgicale. Principalul suspect este căutat, procurorii solicitând emiterea unui mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele său. Cei doi complici ai acestuia au fost reţinuţi, unul find apoi plasaţi sub control judiciar, iar pentru celălalt se solicită arestarea preventivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Incidentul a avut loc în 7 aprilie, pe fondul unor relaţii conflictuale preexistente între victimă şi cei trei atacatori. 
 
”În scopul agresării persoanei vătămate, inculpaţii au urmărit-o pe aceasta timp de aproximativ 3 ore, între ora 02:30 şi 05:30, în mun. Bucureşti, din sectorul 3 în sectorul 1, iar pe traseu inculpaţii au comunicat permanent între ei, şi-au coordonat acţiunile astfel încât să nu o piardă din vedere pe persoana vătămată, să nu fie depistaţi de aceasta şi să evite descoperirea de către organele de poliţie. În momentul în care inculpaţii au observat că autoturismul persoanei vătămate a fost parcat în dreptul locuinţei acesteia, unul dintre ei s-a îndreptat către aceasta, care nu apucase să coboare din vehicul, şi a lovit-o cu o macetă în zona picioarelor şi zona toraco-lombară, provocându-i leziuni traumatice grave (secţionare venă femurală superioară şi interesare arteră femurală superioară distală membru inferior stâng, plagă prin înjunghiere toraco-lombar paravertebral drept), autorul acceptând suprimarea vieţii victimei, rezultat care nu s-a produs datorită intervenţiilor chirurgicale efectuate în regim de urgenţă”, arată procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.
 
Principalul autor al faptelor este căutat, el sustrăgându-se urmăririi penale. Procurorii au formulat propunere de arestare preventivă în lipsă pe numele său.
 
Cei doi complici ai acestuia au fost, în primă fază, reţinuţi. Pentru unui dintre ei se cere emiterea unui mandat de arestare preventivă, cel de-al doilea fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.