Actorul Steve Buscemi s-a alăturat distribuţiei sezonului 2 al serialului "Wednesday" de la Netflix, potrivit unor surse citate de Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Detaliile exacte despre personaj sunt ţinute sub tăcere, dar sursele spun că Buscemi va juca rolul noului director al Academiei Nevermore.

Reprezentanţii Netflix şi ai lui Buscemi au refuzat să comenteze.

Puţine detalii sunt disponibile despre noul sezon al serialului "Wednesday", în afară de faptul că Jenna Ortega va reveni în rolul fiicei familiei Addams care trece prin adolescenţă. Primul sezon s-a încheiat cu Wednesday reuşind să rezolve cu succes o serie de crime macabre şi, în acelaşi timp, să zădărnicească o încercare de a distruge Nevermore şi pe studenţii săi.

Buscemi este un actor extrem de apreciat, cunoscut pentru abilitatea sa de a interpreta roluri dramatice şi comice în egală măsură. A jucat în filme precum "Reservoir Dogs", "Fargo", "The Death of Stalin" şi în numeroase producţii ale lui Adam Sandler. De asemenea, a jucat în seriale precum "Boardwalk Empire", "Miracle Workers", sezonul 5 din "The Sopranos" şi a avut apariţii memorabile ca invitat în "30 Rock" şi "Unbreakable Kimmy Schmidt". A fost nominalizat de opt ori la premiile Emmy, inclusiv pentru "Boardwalk Empire" şi pentru rolul principal şi regia din "The Sopranos". A câştigat premiul Emmy pentru cel mai bun serial de varietăţi de scurt metraj în 2016 pentru "Park Bench with Steve Buscemi".

"Wednesday" a debutat în noiembrie 2022 şi a devenit imediat un succes masiv pentru Netflix. Este unul dintre cele mai vizionate seriale pe care streamerul le-a lansat vreodată şi a fost nominalizat la 12 premii Emmy, câştigând patru. Filmările la sezonul 2 au fost amânate din cauza grevelor scenariştilor şi actorilor care au închis mare parte din Hollywood în 2023, deşi se aşteaptă ca producţia să înceapă la sfârşitul lunii aprilie în Irlanda.

Alfred Gough şi Miles Millar au creat "Wednesday" şi sunt, de asemenea, co-showrunners şi producători executivi. Tim Burton a regizat primele patru episoade din primul sezon şi este, de asemenea, producător executiv al serialului. Steve Stark de la Toluca Pictures şi Andrew Mittman de la 1.21 Entertainment sunt şi ei producători executivi, alături de Kevin Miserocchi de la Tee and Charles Addams Foundation, Kayla Alpert, Jonathan Glickman de la Glickmania, Gail Berman, Tommy Harper şi Kevin Lafferty. MGM Television este studioul de producţie.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.