Lansarea noului album al lui Taylor Swift, "The Tortured Poets Department", a fost afectată de o potenţială scurgere de informaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Tech&Co, scurgerea a început pe Telegram, înainte de a se răspândi pe majoritatea reţelelor sociale, inclusiv Tiktok şi X (fostul Twitter), care a fost luat cu asalt. Platforma condusă de Elon Musk a cenzurat apoi căutarea "Taylor Swift leak". Dacă lansaţi o căutare cu aceşti termeni, apare o eroare.

Dar este vorba doar de aceşti termeni, pentru că adăugând un S la "leak", căutarea funcţionează şi returnează diverse postări, majoritatea false, generate de inteligenţa artificială.

S-a mai întâmplat în trecut ca un album să se scurgă pe X. În martie anul trecut, albumul Arianei Grande a apărut cu câteva ore înainte de lansarea oficială, în timp ce "Midnight", precedentul album al lui Taylor Swift, a avut aceeaşi soartă cu 24 de ore înainte.

O scurgere a noului album al lui Taylor Swift ar fi cu atât mai greu de stăpânit cu cât albumele au ajuns în magazinele din SUA şi Europa, pregătite pentru lansarea de vineri, 19 aprilie. Deocamdată, Taylor Swift nu a reacţionat la această scurgere de informaţii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.