Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicoale Ciucă, transmite miercuri, de Ziua Victoriei în Europa de la finele celui de-al Doilea Război Mondial că aduce omagiul său militarilor români care au luptat în al Doilea Război Mondial şi le transmit veteranilor pe care îi mai avem printre noi aprecierea şi respectul meu pentru tot ceea ce au făcut pentru ţară, precizând că, în calitatea sa de general, cunoaşte bine eforturile şi pierderile armatei noastre din cel mai crunt conflict armat pe care acest continent l-a văzut vreodată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ziua Victoriei în Europa de la finele celui de-al Doilea Război Mondial este celebrată astăzi, când se aniversează intrarea în vigoare a armistiţiului, la ora 23:01 a zilei de 8 mai 1945. În sfera de influenţă sovietică, în care a fost şi ţara noastră, sărbătoarea era marcată pe 9 mai. Pentru că ceasul Moscovei are faţă de Europa Centrală un decalaj de două ore, încheierea ostilităţilor s-a contorizat la Kremlin la ora 1:01, în a doua zi calendaristică”, scrie preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, pe Facebook.

Liderul liberal arată că ”revenirea României în lumea liberă impune celebrarea acestei importante zile alături de partenerii euro-atlantici, pe 8 mai”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Ca general, cunosc bine eforturile şi pierderile armatei noastre din cel mai crunt conflict armat pe care acest continent l-a văzut vreodată. Aduc omagiul meu militarilor români care au luptat în al Doilea Război Mondial şi le transmit veteranilor pe care îi mai avem printre noi aprecierea şi respectul meu pentru tot ceea ce au făcut pentru ţară”, mai spune Nicolae Ciucă, preşedintele PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.