Therme Bucureşti, cel mai mare centru de wellness din Europa, lider în promovarea wellbeing-ului şi a stării de bine, anunţă organizarea, în perioada 13-26 mai 2024, a celei de-a doua ediţii a Festivalului Herbarium - cel mai mare eveniment din Europa de Est dedicat integral artei, culturii şi ştiinţei folosirii plantelor terapeutice din timpuri străvechi pentru sănătate, relaxare şi energizare. HERBARIUM FESTIVAL 2024 începe pe 13 mai va dura 14 zile, de dimineata pana seara, iar programul special include sute de ritualuri, infuzii şi experienţe unice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul reuneşte peste 45 de maeştri internaţionali în aromaterapie, erborism şi terapie holistică sosiţi din 17 ţări. În plus, în cadrul festivalului, Therme Bucureşti va găzdui şi Herbarium Expo (între 17-19 mai si 24-26 mai)  ocazie cu care vizitatorii complexului Therme pot descoperi şi testa o selecţie largă de produse de frumuseţe şi de îngrijire pe bază de ingrediente naturale, create de producători locali şi internaţionali. Informaţii detaliate despre programul şi experienţe Herbarium Festival 2024 sunt disponibile aici.

Un adevarat maraton de ritualuri şi experienţe cu plante susţinute de peste 45 de specialişti internaţionali, din 17 ţări

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Herbarium Festival 2024 începe pe 13 mai şi se întinde pe o perioadă record de 14 zile, de la primele ore ale dimineţii, până seara târziu, la închiderea complexului de relaxare. Programul special de activităţi include peste 350 de ritualuri străvechi, infuzii şi experienţe unice cu plante, toate acestea fiind incluse în tariful de acces. Vizitatorii se pot bucura de peste 50 de activitati in fiecare zi printre care: Aufguss-uri speciale, infuzii cu plante proaspete, ritualuri hammam, ritualuri şamanice, yoga în saună, sesiuni ghidate de meditaţie, şedinţe de scrub, badstu norvegian (saună cu temperaturi contrastante rece/cald), ritualuri de curăţare cu mănunchiuri de mesteacăn, sesiuni de saune umede şi exerciţii pentru muşchii faciali, ritualuri însoţite de exerciţii de respiraţie, ritualuri de purificare cu fum, sesiuni de exfoliere, imersiuni asistate în apă rece, meditaţie ghidată cu muzica Naturii.

Therme Bucureşti devine hub internaţional pentru erborişti, specialişti şi iubitori de experienţe pe bază de plante vindecătoare

Cea de a II-a ediţie Herbarium Festival reuneşte la Therme Bucureşti un număr record de peste 45 de maeştri erborişti internaţionali, specialişti în aromaterapie, fitoterapie şi terapie holistică din peste 17 ţări: Belgia, Canada, Cehia, Coreea de Sud, Danemarca, Estonia, Elveţia, Germania, Italia, Japonia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Slovenia, Statele Unite ale Americii, Ucraina şi România. 

Toate momentele, infuziile, ritualurile şi experienţele oferite la Herbarium Festival au fost meticulos selecţionate de către Cosmin Cîrîc, Directorul Wellness la Therme Bucureşti, în colaborare cu numeroşi experţi internaţionali. Cosmin Cîrîc este unul dintre cei mai respectaţi experţi în wellness la nivel global, principalul promotor al ritualurilor Aufguss în România şi creatorul celui mai mare festival de saune din Europa de Est: Sauna Fest.

Herbarium Festival este un eveniment unic in lume prin amploarea si beneficiile pe care le aduce. Este o sărbătoare internaţională dedicată tuturor celor care îşi doresc să se reîntoarcă la rădăcini, la începuturile practicilor de relaxare, a ritualurilor de vindecare şi îmbăiere îmbogăţite cu puterea plantelor medicinale şi aromatice. Suntem la a II-a ediţie a acestei sărbători dedicate celei pe care o numim “Mama Natură”, pentru care specialişti în erborism vor călători mii de kilometri cu scopul de a educa şi familiariza vizitatorii cu experienţe bazate pe plante proaspete, cu beneficii incontestabile pentru sănătate. Fiecare plantă are o poveste de spus, fiecare plantă serveşte unui scop, la fel cum fiecare dintre noi avem scopul nostru. Anul acesta ne vom bucura alături de specialişti din 17 ţări, iar la Herbarium Expo descoperim produse naturale de la peste 20 de expozanţi. Aşadar, vă invităm la Herbarium Festival să vă bucuraţi de sănătate alături de cei dragi, să trăiţi experienţe unice, transformatoare, de neuitat.", a declarat Cosmin Cîrîc, Director Wellness - Therme Bucureşti.

Herbarium Expo aduce puterea naturii în cele mai bune produse din ingrediente naturale şi workshopuri de la peste 20 de expozanţi 

Experienţa Herbarium este completată de cea de a II-a ediţie Herbarium Expo, 6 zile în care vizitatorii pot încerca cele mai bune produse inspirate din natură. Anul acesta, peste 20 de expozanţi autohtoni dar si internaţionali vor expune o selecţie largă de produse cosmetice, frumuseţe şi îngrijire pe bază de ingrediente naturale. Herbarium Expo va avea loc în zilele de 17-18-19 mai şi 24-25-26 mai 2024 pe terasa Elysium. Expozanţii prezenţi la Herbarium Expo au pregătit uleiuri esenţiale, săpunuri naturale, săruri de baie, cosmetice naturale, produse de înfrumuseţare pe bază de plante, siropuri din plante, suplimente naturale pe bază de miere, parfumuri din ingrediente naturale, produse pe bază de lavandă, smoothie-uri, ceaiuri, infuzii şi multe altele. Printre expozanţi se numără atât branduri de notorietate, cât şi producători locali în ascensiune: Aimée Boutique, Apiland, Aromen, Deplin, Doda Natural, Dr. Biener GmbH, Fares, Farmec, Fleurane, Herbagen, Înmiresmat, Iz de Poveste, Matca Naturals, Nuca Organic, Panseea, Republica BIO, Roha Silva, Savonia, Techir, TrioVerde şi Vivasan.

Natura ne învaţă şi ne ocroteşte. Zeci de workshopuri gratuite susţinute de expozanţi pe tot parcursul Herbarium Expo

Cu ocazia vizitei la Herbarium Expo, fiecare client va avea oportunitatea de a participa la workshopuri fascinante, susţinute gratuit de expozanţii prezenţi, de la ateliere de creaţie ale propriului parfum şi până la sesiuni de degustare a ceaiurilor artizanale cu fructe româneşti şi plante din Carpaţi. Participanţii pot explora arta parfumurilor învăţând secretele creării şi folosirii acestora, sau pot descoperi beneficiile unui deodorant/antiperspirant 100% natural. În plus, vor fi disponibile ateliere cu tehnici de îngrijire şi hidratare ale corpului, oferind vizitatorilor modalităţi naturale de a-şi menţine sănătatea şi frumuseţea pielii. De la workshopuri despre beneficiile nămolului de la Techirghiol şi rutine de îngrijire a pielii, până la tehnici de folosire a uleiurilor esenţiale pentru tehnici de automasaj, toate aceste activităţi oferă o experienţă holistică, unică şi ce poate fi experimentată doar în cadrul festivalului Herbarium.Programul complet al experientelor si workshopurilor poate fi descoperit aici.

Biletele pot fi achiziţionate în avans pe www.therme.ro. şi prin aplicaţia MyTherme.

Despre Therme Bucureşti 

Therme Bucureşti este cel mai mare complex de relaxare şi wellbeing la nivel european, construit greenfield, pe un areal de 250.000 de mp, având o suprafaţă totală indoor de peste 34.000 mp şi o capacitate de 4.000 de persoane simultan indoor. Centrul găzduieşte cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 880.000 plante naturale şi dispune de cea mai mare plantaţie de palmieri din Europa, cu peste 1.500 de exemplare dar si cea mai mare plaja urbana, Sands of Therme, cu o suprafata de 30.000 mp. Proiectul, certificat Leed Platinum si WELL,  se remarcă prin magnitudine şi unicitate, oferind clienţilor săi servicii şi ambianţă de lux la preţuri accesibile, la cele mai înalte standarde din lume.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.