"Este un dezastru absolut", a declarat antrenorul echipei Bayern Munchen, Thomas Tuchel, la DAZN, despre golul anulat care ar fi putut duce formaţia sa în prelungiri împotriva celor de la Real Madrid, miercuri, în semifinalele Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Condusă cu 2-1 în prelungiri, Bayern Munchen a crezut că a egalat atunci când Matthijs de Ligt a reluat cu capul o deviere a lui Thomas Müller în minutul 90+13..

Dar arbitrul meciului, polonezul Szymon Marciniak, a fluierat rapid pentru ofsaid la fundaşul stânga al Munchenului, Noussair Mazraoui, care a fost semnalizat de unul dintre cei doi asistenţi ai săi, înainte de a permite ca faza să se desfăşoare până la final.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La reluare, nici Noussair Mazraoui şi nici Matthijs de Ligt nu păreau a fi în poziţie de ofsaid, fiind scoşi din această poziţie de fundaşul central al Realului, Antonio Rüdiger. "Este un dezastru absolut această decizie. Trebuie să lăsăm acţiunea să se desfăşoare până la final. Aceasta este regula, mai ales că este atât de aproape de poartă. Prima greşeală a fost făcută de arbitrul de tuşă, iar a doua de arbitru de centru", a declarat Thomas Tuchel.

"Scena de la final mi se pare incredibilă. Nu pot să înţeleg de ce nu lasă acţiunea să se desfăşoare. Şi-a cerut scuze. Nu vreau să spun că Realul este întotdeauna norocos, dar asta a făcut diferenţa astăzi", a declarat de Ligt pentru DAZN. "Ştie că a fost o greşeală", a spus Manuel Neuer la DAZN.

Pentru atacantul lui Bayern, Thomas Müller, "situaţia (a golului anulat) a fost foarte ciudată. Nu aş putea spune ce s-a întâmplat, dar se întâmplă foarte des la Madrid. Ni s-a mai întâmplat şi nouă".

Pe de altă parte, fundaşul francez al Realului, Ferland Mendy, a declarat pentru Canal+ că "aceasta este forţa clubului la finalul meciului. Suntem foarte uniţi şi dăm tot ce avem mai bun. Aţi putea crede că este vorba de noroc, dar este orice altceva decât noroc că am reuşit să o facem din nou".

Formaţia Real Madrid s-a calificat, miercuri seară, în finala Ligii Campionilor, trecând în semifinale de Bayern Munchen, scor 4-3 la general. În tur, scorul a fost 2-2, iar în retur, la Madrid, Real s-a impus cu 2-1 revenind de la 0-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.