Campioana CFR Cluj şi câştigătoarea Cupei României, CS Universitatea Craiova, îşi dispută, sâmbătă, de la ora 20.30, primul trofeu al sezonului 2018/2019, Supercupa României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CFR Cluj a mai jucat pentru acest trofeu de patru ori. Echipa antrenată în prezent de Edward Iordănescu a câştigat acest trofeu în 2009 şi 2010.

CSU Craiova a câştigat, la 27 mai, pe Arena Naţională din Capitală, a 80-a ediţie a Cupa României, după ce a învins în finală, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa din liga a doua AFC Hermannstadt. Dacă se ţine cont de palmaresul fostei echipe Universitatea Craiova, acesta este al şaptelea trofeu al Cupei României pentru formaţia olteană, primul după 1993.

CS Universitatea Craiova nu a mai câştigat Supercupa României.

Partida se va disputa cu casa închisă.

Meciul va fi arbitrat de Radu Petrescu, ajutat de asistenţii Ovidiu Artene din Vaslui şi pe Marius Urzică din Piatra Neamţ. Cel de-al patrulea oficial va fi Marius Avram, în timp ce observator de arbitri a fost desemnat Sorin Boca din Iaşi.  

Observator de joc va fi arădeanul Adrian Lucaci. 

Supercupa României se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, pe Stadionul Ion Oblemenco. 

Meciul va fi transmis în direct de Pro TV şi Digi Sport.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.