Tenismanul spaniol Carlos Alcaraz a anunţat vineri, pe reţelele de socializare, că nu va juca în turneul Masters 1000 care va începe săptămâna viitoare, la Roma.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Carlos Alcaraz (20 de ani, locul 3 ATP) resimte dureri la antebraţul drept după meciurile disputate la Openul madrilen. „Am simţit ceva durere, ceva disconfort în braţ după ce am jucat la Madrid. Astăzi [vineri – n.r.] am fost examinat, iar diagnosticul e clar: am edem muscular în zona pronatorului [un muşchi al antebraţului - n.r.], o consecinta a accidentarii mele recente. Din păcate, nu voi putea juca la Roma. Am nevoie de odihnă ca să mă recuperez şi să pot juca fără nicio durere”, a explicat Alcaraz.

Anunţul vine cu trei săptămâni înainte de turneul de la Roland Garros. Carlos Alcaraz a fost învins miercuri în sferturile de finală de la Madrid. El revenise în competiţii după o pauză de o lună.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.