Clubul german Bayer Leverkusen a anunţat că va pune la dispoziţia fanilor tatuaje gratuite prin care aceştia să îşi amintească toată viaţa de un sezon istoric pentru gruparea „aspirinelor”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Campioană a Germaniei şi aflată în plină cursă pentru o triplă istorică, Bayer Leverkusen le oferă fanilor săi şansa de a marca acest sezon istoric cu un tatuaj gratuit, punându-le la dispoziţie zece modele „campionii Bundesliga”, branduite cu sigla clubului: „Mai multe sloturi sunt disponibile pentru a vă face un tatuaj la BayArena, pentru a perpetua acest sezon unic pe pielea ta”, oferind zece modele de tatuaje gratuite din care să alegi”, scrie într-un comunicat al clubului, care mai precizează că suporterii care nu pot obţine o programare pe stadion vor primi „o reducere de 19,04% la preţul normal al unui tatuaj de la un studio local”, cu referire la 1904, data înfiinţării clubului Bayer Leverkusen.

Bayer s-a calificat în finala Ligii Europa, după un 2-2 smuls Romei în prelungiri – „specialitatea casei”, şi a ajuns la 49 de meciuri consecutive fără înfrângere, iar echipa lui Xabi Alonso va disputa şi finala Cupei Germaniei

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.