„Tramvaiul de Poveste”, un model de epocă din parcul STB SA, ornamentat şi luminat, va circula până în 26 decembrie, în intervalul orar 16.00 - 21.00, pe un traseu dedicat din centrul Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Într-un an dificil, cu multe schimbări şi situaţii neprevăzute, ne dorim, mai mult ca oricând, să colindăm Bucureştiul în haine de sărbătoare pentru a menţine viu spiritul Crăciunului în vremuri greu încercate. Astfel, dorim să le reamintim călătorilor noştri cât de important este să fim mai buni, mai generoşi şi mai empatici cu cei din jurul nostru atât în această perioadă, cât şi pe tot parcursul unui an. În acelaşi timp, vrem să transmitem un mesaj de solidaritate, speranţă şi să asigurăm un mediu vesel şi luminos tuturor celor care aleg să participe la povestea noastră şi să călătorească cu tramvaiul în aceste zile de sărbătoare. Copiii sunt cei care întregesc acest tablou idilic, astfel încât ne dorim să le aducem multe zâmbete şi multă bucurie în suflete prin această iniţiativă, demersul nostru fiind în primul rând dedicat lor", a declarat directorul general STB SA Mihai Petcu. 

"Tramvaiul de Poveste” va pleca în traseu din Piaţa Presei mergând pe Bulevardul Expoziţiei, Bulevardul Ion Mihalache, ajungând apoi în Piaţa Victoriei, cu întoarcere la Gara Basarab. Accesul se va face în limita locurilor disponibile, în cazul copiilor fiind permis un singur însoţitor, cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus. Societatea de Transport Bucureşti STB SA va pune la dispoziţia călătorilor dezinfectant şi măşti de protecţie.

"Tramvaiul de Poveste” va avea 3 curse în intervalul orar 16.00-21.00, cu plecare de la terminalul Piaţa Presei la orele 16.00, 17.40 şi 19.20, iar de la terminalul Gara Basarab la orele 16.45, 18.25 şi 20.05.

Din 27 decembrie 2020, până pe 2 ianuarie 2021, tramvaiul va avea câteva trasee speciale pentru a putea duce bucurie şi lumină în


toate colţurile Capitalei, astfel: 27 decembrie - va circula pe traseul linie 10, 28 decembrie 2020 - va circula pe traseul Piaţa Victoriei -Obor - Sfântul Gheorghe, 29 decembrie - va circula pe traseul Dudeşti - Mărăşeşti - Piaţa Unirii, 30 decembrie - va circula pe traseul Şura Mare -Parcul Carol - Piaţa Unirii, 31 decembrie 2020 - va circula pe traseul Piaţa Unirii - Trafic Greu - Ghencea, 1 ianuarie 2021 - va circula pe traseul liniei 10, 2 ianuarie 2021 - va circula pe traseul Piaţa Victoriei - Obor - Sfântul Gheorghe.

Până la 2 ianuarie 2021, călătorii Liniei 1 de tramvai vor putea asculta colinde româneşti, precum şi cântece de iarnă.

Accesul în „Tramvaiul Colindelor” este permis tuturor călătorilor, vehiculul având un program normal de funcţionare, cu oprire în toate staţiile Liniei 1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.