Sute de cetăţeni din Sri Lanka, cei mai mulţi veniţi să muncească în România, sărbătoresc, sâmbătă, la Alba Iulia, trecerea în noul an, conform tradiţiilor din ţara lor. Petrecerea are loc pe malul râului Ampoi, în zona municipiului Alba Iulia, iar organizatorii i-au invitat şi pe localnici să participe la sărbătoarea lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Cetăţeni din Sri Lanka aflaţi în România, cei mai mulţi fiind muncitori care lucrează pentru firme din judeţele Alba, Sibiu, Cluj şi Arad sărbătoresc, sâmbătă, trecerea în noul an conform tradiţiei din ţara lor. 
Doi DJ sri-lankezi au însufleţit atmosfera cu muzică tradiţională, iar participanţii au adus cu ei mâncăruri specifice ţării lor. La petrecerea organizată pe malul râului Ampoi au fost invitaţi şi localnicii din Alba Iulia.
Foto: Ziarul Unirea
Foto: Ziarul Unirea
 
Foto: Ziarul Unirea
Foto: Ziarul Unirea
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.