Trei persoane au fost rănite, una dintre victime fiind în stare foarte gravă, după ce două autoturisme s-au ciocnit violent pe DN 13, pe raza localităţii Chendu din judeţul Mureş. Victima în stare gravă, un bărbat, a fost scoasă dintre fiarele maşinii de către echipajul de descarcerare din cadrul ISU Mureş şi preluată de un elicopter SMURD. Ceilalţi doi răniţi au fost şi ei duşi la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc sâmbătă după amiază, pe DN 13, în judeţul Mureş, unde două autoturisme s-au ciocnit frontal. 
La faţa locului au fost trimişi salvatori din cadrul Detaşamentului Târgu Mureş, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, două ambulanţe SMURD dintre care una Terapie Intensivă Mobilă, precum şi elicopterul SMURD, precum şi o ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Mureş şi pompierii voluntari din cadrul SVSU Bălăuşeri.
„Pompierii au acţionat imediat, cu echipamentele din dotare, pentru a asigura accesul către victima blocată în autoturism, cât şi pentru descarcerarea şi extragerea acesteia fără agravarea leziunilor suferite. Bărbatul a fost extras şi predat echipajului de pe elicopterul  SMURD, pentru acordarea asistentei medicale de urgenţă şi transport la spital. Conform primelor evaluări bărbatul se află în stare gravă. Alte două victime au fost consultate la locul accidentului, de către echipajele SMURD şi SAJ, fiind apoi transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale”, transmit oficialii ISU Mureş.
În urma evenimentului rutier, traficul pe DN 13 a fost blocat câteva zeci de minute.
Foto: ISU Mureş
Foto: ISU Mureş
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.