Un număr de 261 de deţinuţi de la Penitenciarul Galaţi, dintr-un total de 753 de persoane încarcerate, au votat duminică prin intermediul urnei mobile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Galaţi, Simona Costache, a declarat duminică, pentru News.ro, că 261 de persoane încarcerate şi-au exercitat dreptul de vot prin intermediul urnelor mobile de la secţiile de votare 37 şi 40 din municipiul Galaţi.

Costache a precizat că 296 de deţinuţi au făcut cereri pentru a vota, însă doi au refuzat duminică să îşi mai exercite acest drept, iar alţi 33 au primit interdicţie din partea secţiilor de votare. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În total, numărul persoanelor cu drept de vot încarcerate la Penitenciarul Galaţi este de 401, în condiţiile în care în închisoare sunt 753 de deţinuţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.