Marius Vasiliu, analist în cadrul Departamentului de Politici Publice al USR şi fost secretar de stat MIPE, a declarat că era total previzibil faptul că cererea de plată numărul 3 din PNRR nu va fi plătită de Comisia Europeană şi că evaluarea tehnică a ţintelor şi jaloanelor din PNRR este amânată până după alegerile europarlamentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Ce se întîmplă acum, faptul că încă «se mai negociază» e de fapt dovada că ai noştri ca brazii merg în continuare pe varianta «hai că poate-i facem şi de data asta». A mai trecut o lună de când Celine Gauer le-a transmis personal, la Bucureşti, lui Ciolacu & co ce au de făcut şi iată că am ajuns la sfârşitul lui aprilie”, a declarat Marius Vasiliu, potrivit comunicatului de presă al USR. 
 
El a adăugat că pentru că vine mai, intră în aplicare această cutumă a respectului decizional care există la Comisia Europeană, anume că nu se tranşează chestiuni pe final de mandat, mai ales în ultima lună.
 
„Cu atât mai mult cât vorbim de chestiuni sensibile. Iar asta este. Pentru că, de data asta, Comisia Europeană nu vrea să mai accepte gogoşile lui Ciolacu că nu poate implementa reformele din PNRR din cauza războiului din Ucraina sau din cauza pericolului extremist AUR”, a conchis Vasiliu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.