Prim-ministrul Dacian Cioloş a semnat decizia prin care este numit un nou secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Mihai Tămâian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

Până în anul 2015, Mihai Tămâian a fost consilier al ministrului delegat pentru Dialog Social, iar din 2015 a devenit director de cabinet în Ministerul Transporturilor.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Potrivit declaraţiei de avere, Tămâian nu deţine terenuri sau case, ci doar un autoturism marca Suzuki din anul 2009.

El a obţinut anul trecut venituri din salarii de 65.857 de lei. Din totalul acestora, circa 11.000 de lei au provenit de la compania Poşta Română, pentru poziţia de economist, iar Banca Transilvania l-a remunerat cu puţin peste 13.000 de lei pentru funcţia de administrator credite.

Totuşi, cea mai mare sumă, de aproape 40.000 de lei a câştigat-o de la Ministerul Muncii, unde a fost consilier.

Totodată, Tămâian figurează în declaraţia de avere ca manager la două firme, FX Master Invest SRL din Bucureşti, cu servicii de furnizare şi management a forţei de muncă, şi Profit Partnership & Education (firmă pentru debutanţi), care se ocupă cu organizarea de expoziţii, târguri şi congrese. De la acestea a câătigat anul trecut 1.178 de lei, respectiv 495 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.