Cetatea Oradea a găzduit, sâmbătă, evenimentul de lansare a candidaţilor liberali pentru Primăria şi Consiliul Local Oradea, respectiv pentru Consiliul Judeţean Bihor. Ilie Bolojan candidează pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean, iar Florin Birta candidează pentru un nou mandat de primar al municipiului Oradea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„La final de mandat, se cuvine să le mulţumim bihorenilor care ne-au acordat încrederea în 2020 şi au fost alături de noi. Forma noastră de respect pentru cei care ne-au votat şi pentru toţi bihorenii sunt proiectele realizate în aceşti ani în judeţul Bihor şi în Municipiul Oradea. Pentru a putea continua aceste proiecte, avem nevoie în continuare de sprijinul dumneavoastră”, a declarat Ilie Bolojan, preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, potrivit unui comunicat de presă al PNL Bihor.

La rândul său, primarul din Oradea Florin Birta a spus că „în 2020 veneam în faţa orădenilor cu un plan ambiţios, dar solid, pentru infrastructură, industrie, sănătate, educaţie, transporturi, calitatea vieţii, Oradea verde, turism, cultură, tineret şi sport”.

„Iată că au trecut aproape patru ani de atunci şi am convingerea că orădenii au remarcat faptul că împreună cu echipa PNL şi cu colegii din Primăria Oradea am reuşit să continuăm munca tenace, mereu neobosită depusă anterior, în mandatele domnului Ilie Bolojan. În perioada 2020 - 2024 am atras fonduri europene în Oradea la un nivel fără precedent. Transpuse în proiecte serioase, acestea reuşesc să stimuleze dezvoltarea susţinută a oraşului nostru. Vom continua să investim în infrastructura rutieră, şcolară, de sănătate, precum şi în infrastructura verde a oraşului nostru. Vom construi şi reabilita şcoli, grădiniţe, creşe dar şi blocuri de locuinţe. La fel, vom căuta să îmbunătăţim permanent reţeaua de termoficare, punând accentul pe apa geotermală, dar şi pe alte surse regenerabile de energie. Vom moderniza şi extinde reţeaua de apă şi canalizare, pentru a răspunde nevoilor oraşului aflat în continuă dezvoltare. Suntem conştienţi că transportul public este esenţial pentru oraş modern şi vom continua să investim în calitate”, a adăugat edilul din Oradea, potrivit sursei citate.

Birta a mai spus că „respectul arătat orădenilor de administraţia locală liberală se traduce prin proiecte ce schimbă în bine faţa oraşului şi faţa judeţului”.

„Este motivul pentru care le cerem orădenilor, bihorenilor, să acorde încredere echipei PNL, în continuare, pentru ca traseul de dezvoltare al Oradiei să capete noi dimensiuni, iar parteneriatul dintre Primăria Oradea şi Consiliul Judeţean să genereze noi proiecte, menite să crească calitatea vieţii, atât în Oradea, în Zona Metropolitană Oradea, cât şi în întreg judeţul Bihor”, a conchid candidatul PNL pentru un nou mandat la Prmăria Oradea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.