Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, este de părere că premierul Marcel Ciolacu ~va fi unul dintre cei mai buni prim-miniştri care i-a avut România”. Stănescu a afirmat, vineri, în prima zi de campanie electorală, că îşi doreşte ”din tot sufletul” ca Marcel Ciolacu să fie viitorul preşedinte al României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În 2020, nu sunt martori mulţi aici, dar e preşedintele nostru, ne-a fost foarte greu. Astăzi suntem la guvernare, avem prim-ministru, avem o guvernare bună, şi eu cred că Marcel Ciolacu va fi unul dintre cei mai buni prim- miniştri care i-a avut România. Sunt multe lucruri care s-au făcut în perioadă scurtă, multe lucruri care nu se ştiu şi sigur că noi ne dorim cu toţii - cel puţin eu din tot sufletul, dar cred că şi dumneavoastră - ca Marcel Ciolacu să fie viitorul preşedinte al României”, a afirmat Paul Stănescu, vineri, în prima zi a campaniei electorale, la lansarea candidaţilor PSD în judeţul Brăila. 
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
El le-a transmis social-democraţilor din Brăila că au ”obligaţia să fie cei mai buni” şi le-a solicitat acestora să se mobilizeze şi pentru scrutinul pentru Parlamentul European, având în vedere că lista PSD-PNL de candidaţi pentru alegerile europarlamentare este deschisă de brăileanul Mihai Tudose.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.