Mirela Călugăreanu revine la conducerea ANAF, înlocuind-o pe Mihaela Triculescu, demisă luni d ministrul Finanţelor. Şi şefa Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate Adriana Cotel a fost înlocuită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform deciziilor publicate luni în Monitorul Oficial, Mihaela Triculescu a fost eliberată din funcţia de şef al ANAF, fiiind înlocuită de Mirela Călugăreanu, care revine astfel la conducerea instituţiei.

Adriana Cotel este revocată de la conducerea Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate, atribuţiile sale urmând să fie exercitate de vicepreşedintele Răzvan Teohari Vulcănescu.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

De asemenea, Vâlcov este eliberat la cerere din funcţia de consilier de stat la Cancelaria premierului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.