Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, şi-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1 din partea alianţei Dreapta Unită. „Vom scrie din nou istorie în Sectorul 1 şi în România, la fel cum am făcut-o în 2016 şi 2020. Am schimbat în profunzime modul de gestionare a banului public. Vom avea majoritatea în Consiliul Local”, a afirmat edilul, la depunerea candidaturii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La eveniment au participat preşedintele USR Cătălin Drulă, preşedintele USR Bucureşti Vlad Voiculescu, parlamentari şi primari USR, precum şi preşedintele PMP Eugen Tomac, şi preşedomtele Forţa Dreptei Ludovic Orban, mai arată comunicatul de presă al USR

Preşedintele USR Cătălin Drulă, a arătat că proiectele demarate de Clotilde Armand trebuie continuate şi susţinute de o nouă majoritate în Consiliul Local. „Odată cu alegerea lui Clotilde Armand în funcţia de primar al Sectorului 1, comunitatea a văzut ce înseamnă ca cineva să lupte pentru binele oamenilor şi împotriva intereselor obscure ale unor firme din casa PSD şi PNL. Pe 9 iunie, Sectorul 1 poate continua pe calea dezvoltării cu doamna Armand primar şi cu o majoritate în Consiliul Local, care să-i susţină proiectele”, a precizat Cătălin Drulă.

„Mă bucur că un parteneriat pe care PMP îl are cu USR la Sectorul 1 din prima zi de mandat a doamnei Clotilde Armand va continua. În politica românească sunt puţini oameni curajoşi precum Clotilde Armand. Monstruoasa Coaliţie PSD-PNL nu se opreşte, vin cu manipulări şi presiuni, dar rezistăm. Nu ne lăsăm intimidaţi şi sunt convins că vom învinge”, a susţinut preşedintele PMP Eugen Tomac, conform sursei citate.

„Aş dori să le transmit locuitorilor din Sectorul 1 să voteze şi la Consiliul Local candidaţii Dreapta Unită. Am văzut ce se poate întâmpla când te sabotează Consiliul. Combinatorii obişnuiţi să sifoneze banul public nu cedează, dar echipa alianţei Dreapta Unită se va lupta până la capăt!”, a spus şi preşedintele partidului Forţa Dreptei Ludovic Orban.

„Am un mesaj pentru Marcel Ciolacu: Marcele, priveşte-ne cu atenţie: Noi suntem cei care te vor trimite înapoi la covrigărie. Te aştept aici. Stau neclintită în faţa linşajelor PNL-PSD plătite din bani publici şi în faţa mizeriilor făcute de voi împotriva locuitorilor din Sectorul 1. Puteţi să vă comasaţi, puteţi să vă legaţi cu lanţuri, puteţi să-l puneţi candidat şi pe Klaus Iohannis la Sectorul 1, că de furat primăria asta nu vă mai dăm voie. Suntem azi aici uniţi cu toţii să luptăm cu voi şi cu grupurile de interese din jurul vostru, cu instituţiile statului pe care le folosiţi în scop electoral împotriva celor care încă mai cred că ţara asta nu sunteţi voi cu combinatorii voştri”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, conform sursei menţionate.

Un mesaj de continuare a luptei împotriva grupurilor organizate a transmis şi preşedintele USR Bucureşti Vlad Voiculescu.

„Sectorul 1, capitala Capitalei, a fost şi locul cel mai căpuşat din Bucureşti şi din ţară. Lupta a fost grea, iar resursele investite de mafie pentru defăimarea primarului Clotilde Armand au fost pe măsură. Alegerile din 9 iunie sunt despre continuarea luptei, dar şi despre curăţenie morală şi înlăturarea mafiei gunoaielor şi a celei imobiliare”, a declarat Vlad Voiculescu.

Potrivit primarului Armand, după 30 de ani, Sectorul 1 s-a transformat într-o o zonă liberă, fără şpăgi şi corupţie, fenomene care sunt marca PNL- PSD.

„Vom scrie din nou istorie în Sectorul 1 şi în România, la fel cum am făcut-o în 2016 şi 2020. Am schimbat în profunzime modul de gestionare a banului public. Vom avea majoritatea în Consiliul Local. Obiectivele noastre sunt reconstruirea şi dezvoltarea pe baze corecte a Sectorului 1, precum şi creşterea substanţială a standardului de viaţă al comunităţii locale. Eu nu negociez cu mafia sau cu susţinătorii acesteia, pentru că am promis toleranţă zero faţă de orice încălcare a legii şi mă ţin de cuvânt. Găştile lui Andrei Chiliman şi Dan Tudorache se agită să pună din nou mâna pe sector pentru mai multe şpăgi şi diamante. Nu-i vom lăsa!“, a mai afirmat Armand.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.