Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit, în primul său discurs din actuala campanie electorală, despre nevoia de reforme în România. ”Reformele nu înseamnă neapărat acea sperietoare pe care tot timpul când vorbim despre ele, dom'le, vor fi reforme, va fi dată lumea afară. Fals! Dar nici nu mai putem continua aşa”, a afirmat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Ne trebuiesc reforme. Reformele nu înseamnă neapărat acea sperietoare pe care tot timpul când vorbim despre ele, dom'le, vor fi reforme, va fi dată lumea afară. Fals! Dar nici nu mai putem continua aşa. Nu mai putem continua cu o digitalizare empirică fără a fi o digitalizare integrată între administraţia centrală şi administraţia locală. Nu mai putem vorbi, după 30 şi de ani de la Revoluţie, încă despre digitalizarea ANAF. Sunt lucruri care au pornit şi cu mândrie vă spun că au pornit în ultimul an de zile. Este pentru prima oară când se văd aceste lucruri şi este pentru prima oară – şi vă spun fără nicio reţinere – România este în direcţia corectă”, a afirmat Marcel Ciolacu, vineri, la Brăila, în primul său discurs ţinut la o adunare electorală în campania care tocmai a început.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
El a făcut referire şi la modelul economic al României, spunând că pentru prima dată s-a trecut de la economie bazată pe consum la un model economic care are la bază investiţiile.
 
”România, o perioadă foarte lungă, a fost bazată pe o economie de consum. Fără să supăr pe nimeni, mai ales pe partenerii noştri de guvernare, au fost cei doi ani catastrofali pentru România şi gestionaţi foarte neprofesionist, ca să fiu elegant. (...) Pentru prima oară am trecut de la o economie bazată pe consum, am trecut la o economie cu o creştere economică bazată pe investiţii”, a mai afirmat Ciolacu.
 
Liderul social-democrat a explicat că poziţionarea lui Mihai Tudose pe primul loc pe lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare, dar şi faptul că Tudose conduce campania PSD la nivel naţional a determinat ca Brăila să fie prima organizaţie în care are loc un eveniment al partidului în campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare. 
 
Ciolacu a şi glumit pe tema faptului că petrece foarte mult timp cu Tudose: ”De când e şef de campanie stăm atât de mult timp împreună încât parcă am locui împreună. Pentru dumneavoastră e de râs, pentru mine nu”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.