Premierul Marcel Ciolacu susţine că nu a jucat niciodată la păcănele. În schimb, liderul PSD joacă poker cu prietenii, Catan cu Sorin Grindeanu şi şah cu Mihai Tudose, care ”după ce câştigă, fuge”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat, în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă a jucat vreodată la păcănele. 
 
”Nu, nu, nu am cu jocurile de noroc. Am mai jucat poker între prieteni. Acum joc Catan cu domnul Grindeanu. Tablele nu mi-au plăcut niciodată. Am mai jucat şah, mai joc cu domnul Tudose, m-a bătut. Fuge. După ce câştigă, fuge. E mai aplicat”, a spus Marcel Ciolacu. 
 
În toamna anului trecut, prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu recunoştea, la Prima TV, că a jucat la păcănele în studenţie. 
 
„Sincer, cred că da, în studenţie, dar nu mai mult de două ori. Nu mai mult! Fiind totuşi un bun student la matematică, info, nu-mi dădeau bine acele aranjamente. Am pierdut, bineînţeles, dar nu mult. Şi n-am mai jucat”, a povestit Sorin Grindeanu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.