Premierul Marcel Ciolacu afirmă că nu are informaţii legate de faptul că o clădire a Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), aflată în subordinea Executivului, a fost folosită de un primar pentru a-şi serva ziua de naştere. ”Nu am ştiinţă de acest lucru, o să mă informez”, răspunde Ciolacu întrebărilor pe acest subiect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Marcel Ciolacu a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Brăila, cum comentează faptul că primarul staţiunii Sinaia, Vlad Oprea, şi-a serbat ziua de naştere într-o proprietate a RA-APPS, în condiţiile în care legea specifică instituţiile care au acces în proprietăţile administrate de RA-APPS.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
”Nu am ştiinţă de acest lucru, o să mă informez. Este, cred că, sub Secretariatul General al Guvernului şi o să întreb exact despre ce e vorba”, a răspuns Marcel Ciolacu.
 
Întrebat, totodată, dacă edilul ar fi avut voie să folosească acel imobil, Ciolacu a răspuns: ”Nu ştiu solicitarea, nu ştiu contextul, dacă a fost vreun demnitar acolo, de aceea lăsaţi-mă să ma informez, o să întreb secretarul general al Guvernului”.
 
Jurnaliştii de la Recorder şi Centrul de Investigaţii Media au relatat, prezentând şi imagini, despre aniversarea pe care Vlad Oprea şi-a sărbătorit-o la Castelul Foişor, aflat în administrarea RA-APPS, în condiţiile în care statutul clădirii nu prevede organizarea de petreceri private.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.