Liberalii de la Sectorul 1 spuns că, printr-o şedinţă extraordinară convocată joi, primarul Clotilde Armand „solicită pentru a 12-a oară rectificarea bugetului aprobat de Consiliul Local în 12 februarie”. „Ce propune Clotilde Armand? 230 de milioane de lei tăiere de la şcoli şi spitale. Consilierii PNL şi PSD din Sectorul 1 anunţă oficial că refuză, pentru a 12-a oară, să accepte tăierea de bani de la nevoile cele mai importante ale cetăţenilor din sector şi vor vota împotriva acestei rectificări care mută banii de la educaţie şi sănătate”, mai arată comunicatul de presă al PNL Sector 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Într-un sector care efectiv se prăbuşeşte peste cetăţenii săi, cu cele mai multe clădiri în risc seismic din Capitală, Clotilde Armand vrea să dărâme bugetul pentru şcoli şi spitale, punând în pericol pentru a câta oară vieţile cetăţenilor pe care ar trebui să îi apere. Nu doar că nu atrage bani şi nu face investiţii, dar îşi bate joc de mii de copii care învaţă în şcoli nesigure şi de zeci de mii de cetăţeni care au nevoie de servicii medicale şi nu pot beneficia de condiţii decente pentru că doamna Armand nu e capabilă să conducă primăria”, a explicat George Tuţă, candidatul alianţei PNL-PSD la Primăria Sectorului 1”, a afirmat George Tuţă, candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, potrivit sursei citate.

El a mai spus că „prin rectificarea de azi, Clotilde Armand propune tăierea a 180 de milioane de lei de la capitolul învăţământ şi tăierea a 50 de milioane de lei de la capitolul sănătate”.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

„Primăriţa cu bulină roşie a mai solicitat de 11 ori în Consiliul Local modificarea bugetului aprobat în luna februarie, de fiecare dată propunând scăderea bugetelor la cele două capitole”, a conchis Tuţă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.