Secretarul general al PNL Lucian Bode a afirmat, joi la Braşov, că „guvernările liberale locale şi centrale sunt guvernări ale marilor proiecte, guvernări care ţintesc pe termen lung”. El a criticat administraţia actuală a municipiului şi a precizat că aceşti oameni noi în administraţie şi politică au fost potrivit vorbei „sedus şi abandonat”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Lucrurile mari se fac cu oameni în echipă. Liberalii nu vor sacrifica niciodată dinamismul economic pentru politicile axate doar pe consum, pentru că noi în 2020 am schimbat paradigma dezvoltării şi am pus stop celor care promovau o economie fragilă. Am adus prosperitate prin investiţii, prin repornirea şantierelor de infrastructură, prin atragerea de bani europeni. Guvernările liberale, locale şi centrale, sunt guvernări ale marilor proiecte, guvernări care ţintesc pe termen lung”, a declarat Lucian Bode, joi la evenimentul de lansare a candidaţilor din judeţul Braşov pentru alegerile locale..

El a mai spus că cei care au fost în ultimii patru ani în administraţie nu au clădit şi realizat nimic. „Ştiţi vorba aceea - sedus şi abandonat. Cam asta a fost treaba cu oamenii noi în administraţie şi politică”, a completat secretarul general al PNL.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

„Unii dintre ei, pe ultima sută de metri de mandat, au încercat să se cuibărească în partidele de guvernământ. Au avut patru ani în care nu au clădit nimic şi vin acum şi vorbesc despre Braşovul viitorului. Nu îi mai crede nimeni. Ştiţi vorba aceea - sedus şi abandonat. Cam asta a fost treaba cu oamenii noi în administraţie şi politică. Ei pe picioarele lor nu sunt în stare să realizeze nimic şi nici nu vor realiza. Din păcate, aceste experimente administrative au fost pe răbdarea şi spinarea braşovenilor, pentru că se pierde timp. Sunt convins că administraţia Braşovului va deveni liberală după 9 iunie”, a mai spus Bode.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.