PENNY România anunţă relansarea berii Haiduc, marca proprie a retailerului, cu o reţetă îmbunătăţită şi un ambalaj modern, gândit pentru a pune în valoare esenţa tradiţiei româneşti. Noua bere Haiduc se distinge prin utilizarea ingredientelor locale şi este menită să ofere consumatorilor o experienţă autentică şi revigorantă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

O gamă diversificată, dedicată gusturilor româneşti

Noua gamă de bere Haiduc cuprinde patru variante, fiecare având propria identitate şi reţetă adaptată la preferinţele consumatorilor români.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Haiduc Blond (5% alcool) oferă o prospeţime potrivită pentru orice ocazie, Haiduc Brun (7% alcool) se remarcă prin profunzimea gustului, Haiduc Puternic (7,2% alcool) aduce o notă intensă pentru cei care preferă aromele puternice, iar Haiduc Fără Alcool răspunde celor care îşi doresc o alternativă fără alcool, păstrând însă gustul caracteristic.

Toate variantele sunt disponibile în mai multe formate, de la sticle de 330 ml (Haiduc Blond), 500 ml, 2 l, până la doze de 500 ml, fiind astfel accesibile pentru diverse nevoi şi preferinţe de consum.

Ingrediente locale sub semnul TripluRO

Berea Haiduc este produsă integral în România, aliniindu-se obiectivului TripluRO (3RO) al PENNY, care asigură că toate ingredientele principale sunt de origine românească, iar procesarea şi ambalarea se realizează tot în ţara noastră. Hameiul din Transilvania adaugă berii o aromă echilibrată, apa din Harghita – Valea Uzului conferă prospeţime, iar malţul de orz din Câmpia Bărăganului completează reţeta cu o notă distinctă şi autentică.

Aceste ingrediente de calitate reflectă angajamentul PENNY de a susţine producătorii locali şi de a oferi produse autentice, concepute şi produse în România, pentru români.

Berea Haiduc: o bogăţie de bere pentru fiecare român

Prin relansarea acestei game, PENNY îşi doreşte să aducă mai aproape de consumatori valorile comunităţii şi tradiţiile locale. Berea Haiduc nu este doar o băutură, ci un simbol al sprijinului faţă de cei din jur şi al spiritului de echipă. Gama Haiduc se alătură astfel sortimentului permanent din magazinele PENNY şi îşi propune să devină o alegere constantă pentru toţi cei care caută o bere românească autentică, cu un gust distinctiv.

PENNY România: angajament pentru calitate şi comunitate

Cu o prezenţă de peste două decenii în România, PENNY este unul dintre cei mai importanţi retaileri din ţară, având un portofoliu variat de produse, inclusiv mărci proprii dedicate susţinerii producătorilor locali. Prin iniţiative precum relansarea berii Haiduc, PENNY continuă să-şi manifeste angajamentul faţă de calitate, diversitate şi valorile comunităţii, aducând pe piaţă produse care reflectă tradiţia şi inovaţia locală.

Acest articol a fost realizat cu sprijinul PENNY.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.