În doar câţiva ani de la lansarea sa în 2020, 123Credit.ro s-a transformat într-un jucător cheie pe piaţa brokerajului de credite din România. Acest fin-tech inovator funcţionează ca un agregator online, oferind clienţilor posibilitatea de a verifica instant eligibilitatea şi de a accesa rapid creditul dorit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Cu o reţea naţională extinsă de brokeri şi parteneriate cu numeroase bănci şi IFN-uri, compania gestionează lunar mii de aplicaţii de credit în 43 de oraşe din ţară.

Performanţele remarcabile din 2024 au confirmat încrederea clienţilor şi eficienţa modelului de afaceri al 123Credit.ro.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Compania a reuşit să dubleze volumul creditelor intermediate faţă de anul precedent, ajungând la peste 50 de milioane de euro. Această creştere spectaculoasă, susţinută de o evoluţie constantă de peste 15% pe lună, subliniază nu doar capacitatea companiei de a se adapta rapid la schimbările pieţei, ci şi succesul unei strategii ce combină tehnologia avansată cu o echipă de experţi dedicaţi.

Poziţionarea rapidă în top 5 brokeri de credite din România este o altă realizare notabilă a companiei. Acest rezultat a fost atins printr-o abordare atent planificată, care a inclus expansiunea rapidă a prezenţei sale fizice prin deschiderea a 10 noi birouri în diverse oraşe, alături de un efort continuu de promovare şi optimizare a serviciilor oferite.

Fondată pe un model de business ce integrează tehnologia cu un focus puternic pe nevoile clienţilor, 123Credit.ro şi-a propus să devină lider pe piaţa de brokeraj din România. Compania îşi consolidează constant poziţia, oferind soluţii financiare accesibile şi eficiente pentru toţi cei care caută să îşi îndeplinească obiectivele financiare rapid şi cu minim de efort.

(Articolul susţinut de 123credit.ro)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.