123Credit, un lider în domeniul brokerajului de credite din România, anunţă cu mândrie un parteneriat avangardist cu Sapiens International Corporation, un lider global în soluţii software inteligente. Această colaborare are ca scop transformarea brokerajului de credite din România prin integrarea soluţiei avansate de management decizional, Decision, oferită de Sapiens, în platforma 123Credit. Această implementare inovatoare va îmbunătăţi semnificativ acurateţea şi eficienţa procesului de pre-scoring şi de potrivire a ofertelor de împrumuturi personale, stabilind un nou standard în industrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Îmbunătăţirea acurateţei şi vitezei în alegerea creditelor

Prin acest parteneriat strategic, 123Credit va valorifica tehnologia sofisticată de management decizional oferită de Sapiens pentru a rafina algoritmul de pre-scoring. Această îmbunătăţire asigură că utilizatorii primesc evaluări de eligibilitate extrem de precise, potrivindu-i cu oferte de credit adecvate de la diverse instituţii financiare, cu o precizie fără precedent. Dacă motorul 123Credit indică eligibilitatea pentru anumite instituţii financiare, utilizatorii pot fi siguri că acestea reprezintă cele mai viabile opţiuni, eliminând incertitudinea şi reducând riscul de respingere.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

„Suntem foarte încântaţi că 123Credit a selectat Sapiens Decision pentru a juca un rol esenţial în transformarea platformei sale de intermediere a creditelor,” a declarat Roni Al-Dor, Preşedinte şi CEO al Sapiens. „Pieţele de credit reprezintă un sector în plină creştere, iar noi aşteptăm cu nerăbdare să sprijinim 123Credit să devină un lider de piaţă.”

Experienţă uşoară şi rapidă pentru utilizatori

Integrarea soluţiei Sapiens Decision va permite utilizatorilor să primească oferte de credit personalizate în câteva secunde, un proces care în mod tradiţional durează ore sau chiar zile. Această reacţie rapidă este crucială în mediul actual dinamic, oferind utilizatorilor acces imediat la cele mai potrivite opţiuni de credit. Mai mult, integrarea API-ului cu instituţiile financiare permite utilizatorilor să aplice pentru ofertele alese complet online, simplificând procesul de aplicare şi îmbunătăţind experienţa generală a utilizatorilor.

Inovaţie în România

Colaborarea dintre 123Credit şi Sapiens marchează un moment semnificativ, fiind prima de acest tip în România. Sapiens, cu prezenţa sa globală extinsă, deservind peste 600 de clienţi în mai mult de 30 de ţări, aduce expertiză şi soluţii inovatoare în acest parteneriat. Această colaborare este o dovadă a angajamentului 123Credit pentru inovaţie şi excelenţă în furnizarea de servicii de brokeraj de credite de top.

O mişcare strategică

„Suntem încântaţi să colaborăm cu Sapiens pentru a aduce această tehnologie de ultimă generaţie pe platforma noastră,” a declarat Duncan McGinley, CEO şi cofondator al 123Credit. „Acest parteneriat nu doar că va îmbunătăţi acurateţea şi viteza procesului nostru de potrivire a creditelor, dar ne va poziţiona şi ca lider pe piaţa de brokeraj de credite din România. Soluţia masivă de management decizional oferită de Sapiens se aliniază perfect cu viziunea noastră de a oferi o experienţă de aplicare pentru credite simplă şi eficientă pentru utilizatorii noştri.”

Despre Sapiens
Sapiens International Corporation (NASDAQ şi TASE: SPNS) este un lider global în soluţii software inteligente pentru asigurări. Cu o platformă masivă, parteneriate axate pe client şi un ecosistem bogat, Sapiens oferă asigurătorilor posibilitatea de a-şi proteja afacerea şi de a asigura excelenţa operaţională într-o piaţă în continuă schimbare. Sapiens ajută asigurătorii să valorifice puterea AI şi automatizării avansate pentru a susţine soluţii de bază pentru proprietăţi şi accidente, compensarea muncitorilor şi asigurări de viaţă, inclusiv reasigurare, conformitate financiară, date şi analize, digitalizare şi management decizional. Cu o prezenţă globală de lungă durată, Sapiens deserveşte peste 600 de clienţi în mai mult de 30 de ţări cu soluţii inovatoare SaaS. Recunoscut de experţii din industrie şi selectat pentru programul Microsoft Top 100 Partner, Sapiens se angajează să fie partenerul clienţilor săi pe tot parcursul transformării lor şi inovează continuu pentru a le asigura succesul. Vizitaţi site-ul nostru la www.sapiens.com.

Despre 123Credit
123credit.ro este singura platformă online de pe piaţa din România care le permite utilizatorilor să compare oferte de credit, să verifice eligibilitatea şi să aplice pentru împrumuturi personale, credite ipotecare şi opţiuni de refinanţare. Pe lângă platforma online, 123Credit dispune de o reţea de peste 100 de brokeri de credite la nivel naţional, care oferă consultanţă personalizată şi servicii de intermediere. După două runde de investiţii de succes, 123Credit a urcat rapid în topul celor mai importante 5 companii de brokeraj de credite din România în mai puţin de un an. Prin inovaţie continuă şi îmbunătăţirea serviciilor sale, 123Credit este dedicată să ofere valoare excepţională şi comoditate utilizatorilor săi.
Pentru mai multe informaţii despre 123Credit şi soluţiile sale inovatoare, vizitaţi 123credit.ro.

(Articol susţinut de 123credit.ro)

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.