Interpretul lui Luke Skywalker, actorul Mark Hamill, în vârstă de 72 de ani, care a fost primit la Casa Albă vineri, cu o zi înainte de Star Wars Day, pentru a-şi reitera susţinerea faţă de Joe Biden în alegerile prezidenţiale, l-a întrebat pe şeful statului dacă-i poate spune ”Joe-Bi-Wan Kenobi”, după ce acesta i-a cerut să-i spună ”Joe”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Câţi dintre voi aveau «Mark Hamill susţine conferinţa de presă la Casa Albă» pe grila de bingo?”, a glumit actorul.

El s-a exprimat în faţa presei în urma acestei vizite, în conferinţa de presă a Casei Albe, unde i-a ”luat faţa” purtătoarei de cuvânt Karine Jean-Pierre.

Interpretul lui Luke Skywalker nu a spus însă prea multe despre primirea sa cu o zi înainte de May The Fourth Be With You, un eveniment care omagiază Star Wars.

El a povestit că a intrat în celebrul Birou Oval, o premieră pentru el.

Mark Hamill a povestit că l-a întrebat pe Joe Biden dacă-i poate spune ”Joe-Bi-Wan Kenobi”, după ce acesta i-a cerut să-i spună, Joe.

Sala a izbucnit în râs.

Karine Jean-Pierre a spus că întâlnirea lui Joe Biden cu Mark Hamill avea ca obiectiv revenirea asupra ”tot ceea ce preşedintele a făcut în numele poporului american”.

Actorul a evocat crearea a 15 milioane de locuri de muncă în preşedinţia democratului, dar şi Pact Act privind susţinerea veteranilor expuşi unor produse toxice sau legea bipartizană a infrastructurii în vederea renovării podurilor, drumurilor şi aeroporturilor americane.

Aceste elogii arată că vizita actorului avea ca scop stimularea popularităţii preşedintelui.

”Este o onoare că am fost invitat la Casa Albă pentru a-l întâlni pe preşedinte, care are cele mai mari realizări în plan legislativ din vaiaţa mea”, a declarat Mark Hamill.

Actorul îşi afişează în mod public o opoziţie aprigă faţă de predecesorul lui Joe Biden.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.