Trei bărbaţi care erau urmăriţi internaţional au fost aduşi în ţară în ultimele 24 de ore, doi dintre ei din Germania şi unul din Marea Britanie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

IGPR anunţă, joi, aducerea în ţară a 3 persoane, ce aveau emise pe numele lor mandate de executare a unor pedepse privative de libertate.

”Astfel, a fost adus un bărbat, de 41 de ani, domiciliat în Neamţ, urmărit internaţional pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Acesta a fost adus din Germania, având emis de către Judecătoria Deva, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 11 ani şi 3 luni”, anunţă IGPR.

Totodată, a fost adus un bărbat, de 32 de ani, domiciliat în Giurgiu, urmărit internaţional pentru săvârşirea infracţiunii de lovire. Acesta a fost adus din Germania, fiind emis de către Judecătoria Giurgiu, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani şi 4 luni.

De asemenea, a fost adus un bărbat, de 31 de ani, domiciliat în Dâmboviţa, urmărit internaţional pentru săvârşirea de infracţiuni rutiere. Acesta a fost adus din Marea Britanie, având emis de către Judecătoria Câmpina, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an şi 1 lună.

Cei în cauză au fost încarceraţi, în vederea executării mandatelor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.