Peste 1.300 de metri de plase monofilament, cu 337 de kilograme de peşte, au fost scoase de poliţiştii de frontieră din zona protejată a lacului Sinoe din Delta Dunării , fiind începute cercetările pentru identificarea persoanelor responsabile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Garda de Coastă a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina au desfăşurat, la sfârşitul săptămânii trecute, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, iar cu această ocazie au descoperit în zona strict protejată a lacului Sinoe, mai multe plase cu captură de peşte.
“În cadrul verificărilor suplimentare s-a constatat faptul că lungimea plasei este 1.375 de metri şi este tip monofilament. Plasele descoperite conţineau 337 de kilograme peşte, diferite specii. Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, iar plasele au fost ridicate în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră şi introduse în camera de corpuri delicte a instituţiei”, a transmis Garda de Coastă. 
Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de braconaj piscicol. De asemenea, sunt căutate persoanele care au montat plasele monofilament în zonă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.