Mai multe arme au fost ridicate de poliţiştii din judeţul Constanţa din locuinţele unui bărbat de 26 de ani din Medgidia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţiştii au făcut, marţi, două percheziţii în Medgidia, la locuinţele unui bărbat de 26 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

”Cu ocazia efectuării perecheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate două arme neletale supuse autorizării, respectiv un pistol cu aer comprimat de calibrul 4,5 mm şi un pistol neletal, de autoapărare, de calibrul 9 mm. De asemenea, au fost descoperite şi ridicate două arme de tip airsoft, de calibrul 6 mm, nesupuse autorizării, precum şi o cutie metalică ce conţinea 177 de bucăţi de muniţie de calibrul 4,5 mm”, au anunţat poliţiştii.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Ei au precizat că în locuinţele respective au mai fost descoperiţi 2.000 de euro, 60 de dolari, precum şi carduri bancare, 38 de cartele SIM şi 27 de pachete de ţigarete fără timbru fiscal.

Cercetările în acest caz sunt continuare sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.